#9 Eren Derdiyok

Bu maç diğer maçlara nazaran etkisiz gözüktü ama genel olarak oldukça memnunum Eren'den. Bu sezonki en iyi transferimiz. Golde Yasin'i farkedip, topu ona bırakması harika. Çevre kontrolü ve oyun zekası oldukça iyi. Kafayla indirdiği toplar hep pozisyon ve tehlike yaratıyor. Keza ilk yarıda Sneijder'e indirdiği topta kaleciyle karşı karşıya bıraktı.

Ne tek maç ile yüceltmek ne de tek maç ile yerin dibine sokmak mantıklı değil.

Poldi katılsın bir de takıma o zaman takım daha da etkili olur ileride.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu adama olduğunun 3 katı iyi muamele yapılıyor . İlk 2 maçtada oyun olarak vasat altı oynadı , bjk maçında zaten rezildi. Yeni geldiği için göze batmıyor ama Burak ile aynı stil oynuyor . Sahada ruh gibi , top kontrolü ise boyuna bağlı olarak berbat . Paşaya orta açacaksın da kafa atıp gol atacak , yoksa ruh gibi gezer paşa. Serdar ile ereni ilk geldiğinde de istememiştim hala da öyle harika şeyler yaptığını görmedim . Neyse 15 gol atsa bu sezon zaten yeter , ömrü boyunca o golü geçemeyen bir GOLCÜ işte ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

:red: dün 1 asistini yedi şıno,bruma da 1 golden etti ereni.

Iyi transfer.Daha iyisi olabilseydi keske Eren yedek forvetimiz olsaydi ama napalim yine idare eder

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum , kesinlikle kötü futbolcu değil ama ilk 11 oyuncusu da değil

Özellikle gole ihtiyacımız oldugu maclarda yedekten girip doldur bosaltları degerlendirebilecek,onde olduğumuz maclarda sonradan girip takim savunmasina yardimci olabilecek bir oyuncu.

Özellikle gole ihtiyacımız oldugu maclarda yedekten girip doldur bosaltları degerlendirebilecek,onde olduğumuz maclarda sonradan girip takim savunmasina yardimci olabilecek bir oyuncu.

İşte insanlar bunu farkedemiyor, Eren'e kimse kötü futbolcu diyemez ki diyen de futboldan anlamıyordur . İyi hoş oyuncu da işte 11 oyuncusu hele de garanti 11 oyuncu olması sıkıntı . Neyse artık sigdorson falan Eren'den zaten iyi değil , artık böyle kabullendik . Hava Hakimiyeti dışında beğenmiyorum , umarım bol bol gol atar .

bu maç çok etkili değildi ama arkadaş bu adamın en iyi olduğu alan kafa topları. maç boyunca yandan orta yapmadık. pas yaparak kaleye girecez neredeyse

Olağanüstü çaktı?

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama olduğunun 3 katı iyi muamele yapılıyor . İlk 2 maçtada oyun olarak vasat altı oynadı , bjk maçında zaten rezildi. Yeni geldiği için göze batmıyor ama Burak ile aynı stil oynuyor . Sahada ruh gibi , top kontrolü ise boyuna bağlı olarak berbat . Paşaya orta açacaksın da kafa atıp gol atacak , yoksa ruh gibi gezer paşa. Serdar ile ereni ilk geldiğinde de istememiştim hala da öyle harika şeyler yaptığını görmedim . Neyse 15 gol atsa bu sezon zaten yeter , ömrü boyunca o golü geçemeyen bir GOLCÜ işte ...

Sana gelsin bu gol.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Bir onu dememişsin zaten. Her neyse, senin gibi üslupsuz birisiyle tartışılmaz.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kusura bakma , öyle sanki gol atmasını bekleyip bana bunu yazmışsın gibi oldu diye sert çıktım . Hakkını helal et

Geri
Üst Alt