Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi transfer.Daha iyisi olabilseydi keske Eren yedek forvetimiz olsaydi ama napalim yine idare eder
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özellikle gole ihtiyacımız oldugu maclarda yedekten girip doldur bosaltları degerlendirebilecek,onde olduğumuz maclarda sonradan girip takim savunmasina yardimci olabilecek bir oyuncu.Katılıyorum , kesinlikle kötü futbolcu değil ama ilk 11 oyuncusu da değil
Sent from my iPhone using Tapatalk
Özellikle gole ihtiyacımız oldugu maclarda yedekten girip doldur bosaltları degerlendirebilecek,onde olduğumuz maclarda sonradan girip takim savunmasina yardimci olabilecek bir oyuncu.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana gelsin bu gol.Bu adama olduğunun 3 katı iyi muamele yapılıyor . İlk 2 maçtada oyun olarak vasat altı oynadı , bjk maçında zaten rezildi. Yeni geldiği için göze batmıyor ama Burak ile aynı stil oynuyor . Sahada ruh gibi , top kontrolü ise boyuna bağlı olarak berbat . Paşaya orta açacaksın da kafa atıp gol atacak , yoksa ruh gibi gezer paşa. Serdar ile ereni ilk geldiğinde de istememiştim hala da öyle harika şeyler yaptığını görmedim . Neyse 15 gol atsa bu sezon zaten yeter , ömrü boyunca o golü geçemeyen bir GOLCÜ işte ...
Sana gelsin bu gol.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Bir onu dememişsin zaten. Her neyse, senin gibi üslupsuz birisiyle tartışılmaz.Ben kötü mü demişim değişik
Bir onu dememişsin zaten. Her neyse, senin gibi üslupsuz birisiyle tartışılmaz.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk