Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 23.926
- 10.799
- 2.223
Yine haklı çıktım, haksız çıktığım 1 transfer görülmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hüseyin boş ver onu bunu. Fena kapakları taktı. Adam 4 maçda 3 gol ile başladı ne kotası be. Bide oyun içinde de baya faydalı işler yapıyorYıllık kotasını doldurdu, bundan sonrakiler kariyer rekoru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hüseyin boş ver onu bunu. Fena kapakları taktı. Adam 4 maçda 3 gol ile başladı ne kotası be. Bide oyun içinde de baya faydalı işler yapıyor
Niye izlemiyorsun? Protesto mu ediyorsunTakım iyi olsunda kapak yiyelim önemli değil. Maçları izlemediğim için faydasını falan bilmem, benim beklentim hala yok. Yetersiz gibi geliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ereni o kadar kucumsemeyin.
Ben donk ile gorusmeye baslandiginda bi dolu kufur etmistim. 2. Kuzmanovski olur diye inim inim inlemistim buralarda. Herkes topa vurmadan adami neden asiyorsun demislerdi. Ben de demistim ki onemli ola simdi itiraz etmek. 8-9 milyon euro girdikten sonra itiraz etsen nolur demistim!
Rodallega ve Niasse icin de cok kufur ettim. Net kucuk takimin bos alan topculari cunku.
Eren ise farkli. 2. Forvet olsaydi daha iyi olacakti ama buna da sukur diycez.
Niye izlemiyorsun? Protesto mu ediyorsun
Begendim. Boyle devam.