#9 Eren Derdiyok

Eren iyi bir oyuncu çok yararlı fakaaat

şu andaki oyun formatımızla hiç alakası yok çocuğun

Gol atamaması acaip normal

Kaç tane orta geliyor ki?

Rooney gözzden düşmek üzere aklı çelinirse mükemmel olur
Bu oynadığımız oyunda ancak o kral olur

Sen de çilek alabilirsin ÖZbek, bu takımın gnlerinde hep böyle yıldız forvetler olmuştur

Sat şinoyu devre arası al getir Wayne reyzoyu

Ilk defa demiyorum bunu rovasata golunu attigi zamanda dedim cok statik oldugunu.

Mesela cok nadirde olsa ne zaman sifira inip orta yapsak Eren iceride bile olmuyor. Bugun diikat ettim RvP attigi golde kendini iki stoperin markajindan cikarip bosa cikti ve top vurabildi.

Bu sikeli mac olcu degil tabi ama Eren boyle yapmiyor. Dusus oldugu bariz maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

De Marke ‏@demarkesports 24. Okt. Kanserle mücadele eden 16 yaşındaki Ferhat'ın en büyük isteği, Galatasaraylı Eren Derdiyok'la bir araya gelmek

CwWus9GWEAEpRom.jpg

Gerçekten Eren tam adam varya geldiğinden beri böyle konularla çok adı geçti saha içindeki hareketleri filan gerçekten çok karakterli birisi

Bu adama garezi var bizimkilerin. şu oyunu rakip alana yığdığımızda durmadan orta açmamız lazım adama. Biz de orta açamayan bek oyuncuları olduğu için olmuyor tabi.

Helal olsun aslanım benim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bence Galatasaray takimin oyun sekiline göre cok yetersiz bir forvet, cok fazla orta yapmayan bir oyun kurgumuz var kanatlardan, gelsede ortalar dag tepeye gidiyor sabrininki gibi. Eren ancak kornerlerden veya ceza sahasina atilan frikilerden tehlikeli olabilecek durumda, buda cok yetersiz. bire birde cok agir kaliyor bitirilicigi de üst seviyede degil. Bence bize daha teknik ve daha hizli bir forvet gerekli verkaclarla ceza sahasina inip gol atabilecek türden. Cünkü genellikte ataklarimiz bu sekilde gerceklestiriliyor.

Sturridge-dance.jpg

Şu adam hazır yedek kalmışken seneye Cl'de olabilirsek kiralayalım varya Burak Yilmaz'ın 33 gol atabildiği bu ligde bu adam 40'a dayanır

Senin gibi forveti sevsinler.

Kamyon kadar ağır.

Sürekli ortasahaya gelip rakip stoperlere rahat hareket alanı bırakıyor.

Ayakla topa vurmayı bilmediğini dünya alem öğrendi.

SARI KIRMIZI!

Hep söylüyorum bizim seviyemizde değil. 4M verip almak saçmalık. Kariyerinde en çok gol attığı sene geçen sene(Sadece 13 gol)

Geri
Üst Alt