#9 Eren Derdiyok

Carole'ün geçen sezona göre orta ve isabetli orta olarak düşüş yaşaması bile etkiledi kaldı ki kanat oyuncularımız sadece içeri kat ederek pozisyon yaratıyor bu Eren için büyük bir problem.

İyi gidiyordu ama son haftalarda kötü gidişat sergilemeye başladı.Çok söveceğiz gibi.

40 gündür gol atamıyorsa bir forvet bir sorun vardır.

Burak mesela atamasa da pozisyon yaratan bir herifti. Ama onun da çok ayrı mallıkları var.

Eren ise çok hantal ve güçsüz kaldığında hiç çekilmiyor. Bizim sınıfımız takımlarda yedek olabilecek seviye bunlar.

Eren Galatasaray'in ilk forveti olamaz derken bunu kast ediyordum ben.

böyle giderse yakında umut muamelesi görmeye başlar !! sigortson sigortayı attırmasaydı bundan formayı rahat kapacakmış yazık olmuş

Gol at gol at gol at

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren Galatasaray'in ilk forveti olamaz derken bunu kast ediyordum ben.

Nazifoğlu vasat adamları büyük futbolcu gibi iteledi resmen. Tolga da top ile Barış Özbek standardında. Topsuz olarak da sapıttı son Milli Takıma gittikten sonra. Şu hali ile sadece yoklukta oynar.

Sıkıntı 1 Milyon Euro'luk yedek olması gereken 2 adama gidip 2.1 Milyon Euro gibi yıldız maaşı bağlıyoruz.

Bu düzende forvete emenikeyi koyarsak çok faydalı olur yada rodallega. Riekerink bey kontra takımı yarattı. Rakibe hükmettiğimiz tek maç yok.

Erende bir problem olduğunu düşünmüyorum gerekli desteği görmüyor oyunda

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafasına top gelmeyince büyük takım golcüsü olmadığı çok net ortaya çıkıyor.

Ayak ile gol atmayı hiç bir zaman ogrenemeyecek.

SARI-KIRMIZI

Topu tam ulastiramadik bence. Fazla gereksiz elestiri var. Cok formda degil ama topu da getiremiyoruz adama duzgun sekilde.

Eren cok golcu bir oyuncu degil zaten. Kariyerinde hicbir sezon 15 ten fazla gol atmamis

Eren'den önce öyle 2 eleman kadromuzdaydı ki 3-4 haftadır düşüşte olan Eren'e kızamıyorum.Gözüme Ronaldo,Henry gibi geliyor.

Burak sprint falan atayordu erende o yok.çok kalıplı olduğu için tabi.

Net bir yorum yapmak icin erken daha bence. Topu tasiyamadik daha pek ona..?

attığı kafa gollerinin etkisi geçince taraftar tarafından linç edilecek gibi görünüyor. eren hava toplarında çok etkili bi futbolcu ama yanına sayacağım iyi olduğu başka bi yönü yok bence ve uzun vadede bizim forvetimiz olabileceğine hiç inanmadım.

Sadece kafa top değil net pozisyona dahi sokamıyoruz. Onu geçtim zaten takım doğru dürüst pozisyona giremiyor ki.

Geri
Üst Alt