#9 Eren Derdiyok

Ben katılıyorum yoruma, Eren'in henüz 2. yarıda etkili bir maç oldu mu ben hatırlamıyorum resmen kayboluyor ne derseniz deyin. Evet takım da baskı yiyor vs de bu abimiz yok yani ikinci devrelerde.

Gerçekten seneye eğer CL'de olursak iyi bir golcü kiralamamız lazım Eren'le rotasyonda oynayacak mesela MANDŽUKIĆ

Cidden caner mi?

Tamam beşiktaşın Anadolu takımlarına karşı oynadığı maçlarda gözünüze hoş geliyor olabilir ama kalbur üstü takımlara karşı rezil olduğunu görün bari

Adamın tek yaptığı orta onada Anadolu takımlarına karşı fırsat veriyorlar

Bu ateş üfleyerek sönmez
@Kenan Ünal

lutfen ozel mesajlarima geri donus yaparmisin? 2 gundur bekliyorum.

Son dakikalarda yine yaptı yapacağını ama bu sefer şans yanında değidl :)

Yine gol olmasi mümkün olmayan pozisyonu gole cevirecekti ama bu kez olmadi.

Onun yaninda oyun icinde pek iyi degil, katkisi olmuyor. Biraz daha ilerde sabit kalmali. Cok kayboluyor saha icinde oraya buraya kosarak.

2 tane içe kat eden kanat kullanarak Eren'den yararlanamayız.
Sağ kanada o çizgiyi çok iyi kullanan ve orta açma/asist özelliği iyi olan kaliteli bir oyuncu şart.

Eren'e laf edemiyorum, çünkü onu iyi besleyemiyoruz ve haliyle kullanamıyoruz.

Son düzenleme:
Orta açma özelliği iyi olan beklere ihtiyacımız var. Beşiktaştaki gibi kanatlardan beslersek bu adam gol makinası olur.

Bugun ilk defa keske Caner bizde
Olsaydi dedim ki begenmem ama trde is yapiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erenin soluna Marcelo sagina Carvajal koy. 20 golden azini havadan atmazsa serefsizim

Eren ne zaman oyuna dahil olsa takım hücumda daha aktif oluyor. Bu süreleri arttırması lazım.

Çok iyi pivot ama Burak gibi aralara kaçıp savunma dengesini bozamıyor. Sigtorson gibi aynı tip oyuncu ile işimiz zor. Bir tane Hareketli forvet lazım. Dünyada artık statik forvetli takım yok gibi. Burak çok eleştirilse de yaptığı koşularla sürekli pozisyon buluyordu.

Çok az orta açıyoruz içerde daha çok çoğalıp orta sayısını artirirsak çok tabela yapacak

Şuan Ligin En iyi Santraforu. Ama orta açmayı bilen oyuncumuz yok malesef.

Bu adamı düzgün beslesek 30 atar.

Geri
Üst Alt