#9 Eren Derdiyok

eren derdiyok tek gol silahımız olmamalı... taraftar da her maç kendisinden gol bekliyor baskısı veya algısı oluşturmamalı oyuncu üzerinde... tek golcümüz o değil... unutmamak lazım ki Galatasaray şampiyon olacaksa takımda 10 golü geçen en az 4 oyuncu olması lazım... böyle oldu mu kesin şampiyon oluyoruz... Eren muhteşem grafik çiziyor tebrik ediyoruz... Podolski golle döndü ona da ayrı bir sevgi yumağı... Böyle devam aslanlar...

eren derdiyok tek gol silahımız olmamalı... taraftar da her maç kendisinden gol bekliyor baskısı veya algısı oluşturmamalı oyuncu üzerinde... tek golcümüz o değil... unutmamak lazım ki Galatasaray şampiyon olacaksa takımda 10 golü geçen en az 4 oyuncu olması lazım... böyle oldu mu kesin şampiyon oluyoruz... Eren muhteşem grafik çiziyor tebrik ediyoruz... Podolski golle döndü ona da ayrı bir sevgi yumağı... Böyle devam aslanlar...

4 değil de,onu 3 olarak revize edersek katılırım.

4 değil de,onu 3 olarak revize edersek katılırım.

3 olsun :)... ama demek istediğim 10 olmaz 8 olur 5 olur orta saha hatta defanstan bile birkaç gol sıkıştıracak adamlar oldu mu sürpriz elementini yanımıza almış oluyoruz... hep golcü gol atmaz... ben balta'nın, chedjou'nun, ileriki günlerde semih kaya'nın gol attığı bir 90 dk seyretmek için sabırsızlanıyorum şu anda...

3 olsun :)... ama demek istediğim 10 olmaz 8 olur 5 olur orta saha hatta defanstan bile birkaç gol sıkıştıracak adamlar oldu mu sürpriz elementini yanımıza almış oluyoruz... hep golcü gol atmaz... ben balta'nın, chedjou'nun, ileriki günlerde semih kaya'nın gol attığı bir 90 dk seyretmek için sabırsızlanıyorum şu anda...

Aynen öyle haklısın dediğinde,homojen bir gol dağılımı olmalı.

Dün inatla pas atmadılar bruma ve sinan. Hele o sinan sanki kendisine ayrı bir 2.top lazım ki oynasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

CuCPX-oWEAA6G-F.jpg

Kendisinden bahsedilmese de maçın en etkililerindendi. Çok hava topu indirdi pivot santraforun önemi ortada, o olmadığında top duvara çarpmış gibi hemen geri dönüyordu.

Sigortson gelse de arada bir şu adamı dinlendirsek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu adama orta açın artık , en iyi özelliğini kullanamıyoruz.

ceza sahası golcüsü'ne dönüşmen gerek artık reis gel top indir hücum pres yap pas organizasyonlarına katıl ama asıl etkinliğini orda göster bizimkilerinde sürekli orta açması lazım bu oğlana kafayla rövaşatayla filan bir şekilde atar havadan gelen topları ama sürekli orta açmak şart ne zaman orta açılsa etkili oluyor

Caner olacaktı ki kafasına çarptırıp gol attirsin.

Ligin kuşkusuz en iyi golcüsü. Sadece golcü değil heryerde var. Muhteşem bir oyuncu ve gerçek bir santrafor görmeyi cidden özlemişiz.

Eren degilde bugun hala Umut olsaydi acaba ne durumda olurduk? :)

Caner gibi orta açan oyuncumuz olsa her maç kafa golü atar bu adam.

Caner'mi :D

Yok abi iyi yIkamIslar beyinleri..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

bi canerimiz olsa her mac het tirik yapardi..

Geri
Üst Alt