#9 Eren Derdiyok

Cidden caner mi?

Tamam beşiktaşın Anadolu takımlarına karşı oynadığı maçlarda gözünüze hoş geliyor olabilir ama kalbur üstü takımlara karşı rezil olduğunu görün bari

Adamın tek yaptığı orta onada Anadolu takımlarına karşı fırsat veriyorlar

Bu ateş üfleyerek sönmez

Caner gibi orta açan oyuncumuz olsa her maç kafa golü atar bu adam.
Caner berbat bir bek. Ancak orta açar bam bam diye başka bir numarası yok.

Hâlâ bu herifi övüyorsunuz ya bunca berbat maç sonrası pes yani.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Önde iyi duvar oluyor, yanındaki oyunculara boş alanlar oluşturuyor ve gollük ara pasları atıyor. :)
Alışık değildik böyle şeylere, Allah sakatlık vermesin. Eren takım için çok önemli.

Benim merak ettiğim golün tekrarını izlerken bir kez gösterdiler sonra o açıdan göremedik özette de yoktu, attığımız golden sonra Eren golü kaçırdığı için mi o hareketi yapıyor yoksa sevinç mi duyuyor çözemedim arkasından çekilmişti pozisyon gören oldu mu?

Canerin tek özelliği orta açmak.

Kapalı takımlara karşı iyi hamle oyuncu olur ama büyük maçlarda muhtemelen sorun çıkartır çünkü defansif anlamda vasat.

13/14den sonra eskisi gibi olamadı

Benim merak ettiğim golün tekrarını izlerken bir kez gösterdiler sonra o açıdan göremedik özette de yoktu, attığımız golden sonra Eren golü kaçırdığı için mi o hareketi yapıyor yoksa sevinç mi duyuyor çözemedim arkasından çekilmişti pozisyon gören oldu mu?

Renktaş aksine anında sevindi , Burak olsa yüzü domuşurdu :D

Renktaş aksine anında sevindi , Burak olsa yüzü domuşurdu :D
Böyle sol kolunu sağına savurarak hay aksi der gibi bir imaj çizdi benim gördüğüm açıdan (3. sınıf gazete editörü gibi anlattım ya neyse) iyi mademse öyle olsa Burak vol2 hayırlı oluyordu neredeyse korktuğum gibi olmamasına sevindim.

Böyle sol kolunu sağına savurarak hay aksi der gibi bir imaj çizdi benim gördüğüm açıdan (3. sınıf gazete editörü gibi anlattım ya neyse) iyi mademse öyle olsa Burak vol2 hayırlı oluyordu neredeyse korktuğum gibi olmamasına sevindim.

İlk vuruşunda diyebilir sonuçta golü kaçtı :) Burak gibi olmaz ofsayta düşmüyor hiç :D O bile yeterli bir sebeb

Seviniyo net bir sekilde.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:(
Cu4VqPHWAAABkxV.jpg

33o5pna.jpg

Futbolcu olarak ne kadar sevdiysem yorumcu olarak ya o kadar nefret ediyorum Hakan Ünsal dan.

Bokunu çıkarma lan, her zaman aynı şeyler eleştireceğim diye saçmalığın dibine vuruyor namussuz.

Ah bir Jetro Willems'ımız olsa :D :D mermi gibi ortalar kesse Derdiyok'a her maç kafa golü atsa yeni Mandzukic olsa

Caner berbat bir bek. Ancak orta açar bam bam diye başka bir numarası yok.

Hâlâ bu herifi övüyorsunuz ya bunca berbat maç sonrası pes yani.

Dikkat edersen Caner gibi orta açan sol bekimiz demedim oyuncumuz dedim. Caner orta açmaktan başka bi boka yaramayan bir herif zaten. Bizim takımın genelinde orta açma sorunu var. İyi orta açabilen 2-3 oyuncumuz olaydı şu maçlarda ecel terleri dökmezdik.

Dikkat edin her hava topunda dayak yiyor. Hakemlerin buna dikkat etmesi şart. Fizik olarak iyi durumda olması, devrilmemesi faul yapılmadığını göstermez. Shaquille O'Neal'a benzetiyorum. Normal oyunculara yapıldığında faul çalınan hareketler Shaq'a yapıldığında çalınmazdı. :asd22:

Insanlarin cizgisi yok. Birini sevdimi, biraz begendimi toz kondurmuyor. Eren iyi bir impact ile basladi, ve iyi bir forvet. Ancak devamlilik konusunda kariyeri boyunca ciddi sorunlar yasadi. Yetenek olarak avrupada da zaten cok önemli bir yetenekdi. Eren´in artilari oldugu gibi, eksileri de var. Cok özel yeteneklere sahip, bunlari mümkün oldukca sergilmeli.

Bir asisti güme gitti dün. Bruma karşı karşıya kaldığı pozisyonda araya atığı pası bir eren atar birde ümit karan atardı belki.

Bir santrafordan kolay kolay göremeyeceğimiz bir pastı.

Mükemmel bir forvet yazında söylediğim gibi bu ligin en komple forveti ama seneye Cl'de olursak bize daha golcü bir isim daha lazım Eren top havadan gelmezse gol atamıycak gibi bir izlem oluşturuyor bende

Geri
Üst Alt