#9 Eren Derdiyok

Son 10 yıldaki en iyi forvetimiz.

173760-24440.jpg

O nasil bir tespitti.

Mal kendini belli ediyor knk. Bu salaklar Bruma'yı da göndermeye çalışıyorlar sanırım üzerinden para kazanmak için. Dün oyundan alınmasını başka türlü açıklayamıyorum. Biz kalmasını istedik kendi demeye getirecekler herhold

Mal kendini belli ediyor knk. Bu salaklar Bruma'yı da göndermeye çalışıyorlar sanırım üzerinden para kazanmak için. Dün oyundan alınmasını başka türlü açıklayamıyorum. Biz kalmasını istedik kendi demeye getirecekler herhold

Bence de ciklet parasina satacaklar bu yaz. Sen daha dur U21 Avrupa sampiyonasi var orada bir de biraz kipirdarsa Portekiz ile Ceyrek veya Yari final falan görürse sen izle o zaman samatayi.

Umut gitti eren geldi.Değişen tek şey isimler oldu.Oyuncu aynı oyuncu farkeden birşey yok.Birde bu kazmaya 4m euro bayıldık.4m euroya takım kuruyorlar biz gidip evlatcılık yapıp erene bir dünya para gömüyoruz.

Geldi 5-6 hafta oynadı.
Sonra paralar yatmadı ama eren yattı.
Aç ayı değil aç leylek bile oynamaz.

P9

Şu haliyle bile Adebayor 10 tane senden eder.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

beklerimiz orta açma özürlüsü olmasaydı daha fazla gol atardı muht.

SON DAKİKA! Osmanlıspor maçında sakatlanan Eren Derdiyok'un sol omuz kemiğinde ezilme tespit edildi.

Fanatik

-Tapatalk-

Basel'e itelemek lazım derhal.

Bu kadar çabuk küsen yedek kalınca, sık sakatlık geçiren ve kafa topları dışında hiç bir esprisi olmayan santraforun bizde işi yok.

Podolski gidecek, Sinan güven vermiyor, Eren'de giderse forvette ben mi oynayacağım?

Her darbede yerde olması ve sürekli bir tarafları kopmuş gibi kıvranması canımı sıkıyor.

Nazik oyuncu istemiyorum takımda.

Geri
Üst Alt