#9 Eren Derdiyok

Önünde gomis gibi bir forvet varken sonradan oyuna girdigi bir macta golü kovalamasi bence olumlu

Uzun süredir oynamıyor doğru düzgün amma abarttınız yahu yeri geliyor herkes kaçırıyor o tip pozisyonları.
Ben bu adamın iyi niyetini seviyorum
Yedek kalıyo hiç ses etmeden elinden geldiğini yapıyo

Öyle karşı karşıya kaçırır net bir golcü değil bana göre.
Gomis'i yorulduğunda yedeğe atıcak bi adam lazım devre arası

TapaTalK

Ben bu adamın iyi niyetini seviyorum
Yedek kalıyo hiç ses etmeden elinden geldiğini yapıyo

Öyle karşı karşıya kaçırır net bir golcü değil bana göre.
Gomis'i yorulduğunda yedeğe atıcak bi adam lazım devre arası

TapaTalK
2m maasi var hocam.
Iyi niyet dedigin linnestir garrydir

Sinan yasin de az buz almıyo ama hep triplerini çektik
Geldiğinden beri yedek kalmayı sorun etmedi benim gözümde böyle adamın sorunu yok

TapaTalK
Yasinden kurtuluyoruz bu sene sonu.
Sinan dun Selcuku gorup biraz ders almistir diyecemde sosyal medya paylasimlardan gordugum hala akli bir karis havada geziyor.
Gurbetci topcunun karekterlisini bulacaksin

Kaçırdığı gol yüzünden kızamam ama Gomis’in performansı ve Tudor’un Ereni çok düşündüğünü hissettirmemesi Eren’i taraftar desteğini almak için ekstra işler yapmaya itiyor.

Hazırlık kampından beri böyle , yetenekleri var ekstra şeyler yapabilecek herkes biliyor ama basit yapıp bitirmen gereken yerde ekstra işler deneyip başaramazsan kazma diyorlar.

Takıma küsmemesi iyi , oyuna girdiğinde elinden geleni yapmaya çalıştığını Yasin’den istediği pası alamadığında ya da Koray Günter kafa pozisyonunu bozduğunda hissettirdi. Küsmedi küsmüyor ama küstürülmemeli , değerli olduğu hissettirilmeli ve biraz da basit oynamalı.

Son düzenleme:
Bu adamı mesela niye aldı Tudor? Anlamıyorum yani rakip zaten çok uzun boylu değil kornerlere falan gerek yok. Al Garry'i bassın geçsin. Al Selçuk'u orta alana top tutsun, direnç artsın sırf iş olsun diye yaptı değişikliği son değişiklikte altına edecekti resmen Tudor

10 dk pres yapamayacak kadar bitik bir adam

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan kel aynak, oyuna daha yeni girmişsin pres yapsana! Yaylana yaylana koşmaya çalışıyorsun. Defolup gidersin umarım.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Toplari iyi indiriyorsun iyi hosta, nereye indiriyorsun ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kazanmayı istediğimiz yada hücumu karşı tarafa yiktigimiz oyunda oynamadı hiç
Geriye çekiliyoruz ereni alıyor sahada

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2016 sezonundaki 2 aylık performansını hiç göstermeseydi, Rize'ye mi ne attığı rövaşatayı keşke hiç atmasaydı.

Geçen sezon daha iyidin. Bu sezon hiç yoksun dostum.
Ahmet Sivriye şans verilmeli.

sözlükte çok güzel yazmışlar eren 10 dakikalık bir trekking yaptı resmen

Kesinlikle elden çıkarmakta fayda var her maçı Gomis kurtaracak diye bişey yok yedekteki forvetimiz de ciddi katkı vermek zorunda bu tip maçlarda

Geri
Üst Alt