#9 Eren Derdiyok

Tabiri caizse forumu (ben dahil) cümleten göt etti bugün.

Aferin la.

sent via GSC

İlk yarı çok iyiydi. Bunda ona yakın oynayan Feghouli - Garry - Yasin üçlüsünün de etkisi var. Goller de iyi oyunun mükafatı oldu. İlk 11'de her zaman şans gelmez. Her şeye rağmen bir forvet ihtiyacımız var ama bugün Eren'den memnun kaldım. Beni büyük yanılttı. :hat:

Sağolsun iki gol attı ve maçı kazanmamızı sağladı ama o kadar. Bu adam ile olmaz, o boyuna ve fiziğine rağmen ne bir hava topu alabildi ne de yerden gelen bir topu perdeleye bildi.

Sağolsun iki gol attı ve maçı kazanmamızı sağladı ama o kadar. Bu adam ile olmaz, o boyuna ve fiziğine rağmen ne bir hava topu alabildi ne de yerden gelen bir topu perdeleye bildi.

Sosyal medyada gördüm. Bir maçta 10 tane hava topu kazanarak, bu sene bir maçta en çok hava topu kazanan santrafor olmuş galiba. Bence ilk geldiği günlere selam çaktı.

Aynen bu maçta. Bende sen öyle yazınca şaşırdım. Bayağa top indirdi bugun.
Ulan (sana demiyorum) toplasan iki tane net aldığı kafa topu vardır, bu istatistikleri kim neye göre tutuyor? Attığı iki gol dışında ki pozisyonların haricinde bir veya iki pozisyonun içinde vardı.

Yine de sağolsun var olsun, elinden geleni yaptığına inandığım oyunculardan biri.

Bulduğu 2 gol kendisine büyük moral olacaktır. Özellikle Eren'in gol bulması beni çok sevindirdi. Fatih hoca ile beraber performansının artmasını beklediğim oyunculardan biri.

bu maçta zerre ümidim yoktu erenden çok şaşırdım tamamen fatih hocanın etkisi sanırım bu.

Ulan (sana demiyorum) toplasan iki tane net aldığı kafa topu vardır, bu istatistikleri kim neye göre tutuyor? Attığı iki gol dışında ki pozisyonların haricinde bir veya iki pozisyonun içinde vardı.

Yine de sağolsun var olsun, elinden geleni yaptığına inandığım oyunculardan biri.

Kafa toplarını bizim ceza sahasında aldı Kayserinin kullandığı kornerlerde. Çoğunu Eren uzaklaştırdı

Geri
Üst Alt