Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağolsun iki gol attı ve maçı kazanmamızı sağladı ama o kadar. Bu adam ile olmaz, o boyuna ve fiziğine rağmen ne bir hava topu alabildi ne de yerden gelen bir topu perdeleye bildi.
Bu maçta mı?Sosyal medyada gördüm. Bir maçta 10 tane hava topu kazanarak, bu sene bir maçta en çok hava topu kazanan santrafor olmuş galiba. Bence ilk geldiği günlere selam çaktı.
Bu maçta mı?
Ulan (sana demiyorum) toplasan iki tane net aldığı kafa topu vardır, bu istatistikleri kim neye göre tutuyor? Attığı iki gol dışında ki pozisyonların haricinde bir veya iki pozisyonun içinde vardı.Aynen bu maçta. Bende sen öyle yazınca şaşırdım. Bayağa top indirdi bugun.
Imza.. Aynısını yazacaktım.Tabiri caizse forumu (ben dahil) cümleten göt etti bugün.
Aferin la.
sent via GSC
Demişnasıl olsa gol atıp maçı kazandıramayacaksın,bari 1-2 top indir rakip cezsahasında
Ziya ziyatotemim tuttu
Demiş
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde yedik ne dediyssn tam tersi cıkmışbilerek dedim
Ulan (sana demiyorum) toplasan iki tane net aldığı kafa topu vardır, bu istatistikleri kim neye göre tutuyor? Attığı iki gol dışında ki pozisyonların haricinde bir veya iki pozisyonun içinde vardı.
Yine de sağolsun var olsun, elinden geleni yaptığına inandığım oyunculardan biri.
Bak o olabilir, o anlar kimin ne yaptığını algılayacak kadar sakin değildim.Kafa toplarını bizim ceza sahasında aldı Kayserinin kullandığı kornerlerde. Çoğunu Eren uzaklaştırdı
Bak o olabilir, o anlar kimin ne yaptığını algılayacak kadar sakin değildim.