9. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Cenk Yelkenci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk sayfaya şarkıları ve sanatçıların isimlerini de yazsaydınız oy verirken daha kolay olur,tek tek şarkı ismini yazmak zor

Simdi dinledim bütün Sarkilari. 3-4 Sarki haric, hic birtanesi bos zamanimda dinlemem. Net.

BIraz daha zorlasaydiniz..meyhana sarkilar olacakdi full :D

15:00 a kadar göndermem imkansız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Akşam 9-10 arası olsun çalışanlar var,okula gidenler vs.. en uygunu o saatler.Acelemiz yok sonuçta

Oyları gönderirken Playlist numarasınıda ekleyelim mi?

Gelen istekler üzerine Arda Yılmaz da izin verirse oylamanın son saatini 21.00'a çekmek istiyorum.

Gelen istekler üzerine Arda Yılmaz da izin verirse oylamanın son saatini 21.00'a çekmek istiyorum.

Doğru karar olur bence de..

Nasıl olsa yarın geç saatlere kalacak sonuç.

Yarın mesai var. Çalışan arkadaşları da mağdur etmemek lazım..

Bu arada kurnazlık hesapları yapmadan yolladım adayların bendeki ederlerini.

Artık Hayırlısı olsun..

Yarismanin en önemli parcasi yarisanlar düsüncesiyle yarisanlarin isteklerini yerine getirmek organizatörler olarak boynumuzun borcudur. Dolayisiyla gelen istekler üzerine oylamanin son saati 21:00'a ertelenebilir ;-)

9 gibi başlasak sonuçların açıklamasına güzel olur aslında, 21.45 te basket maçı var

oylarin tamami geldikten sonra, oylarin ne zaman aciklanacagini buradan gelen istekleri de göz önünde bulundurarak aciklarim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt