9. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Cenk Yelkenci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar, biriniz 10. yarismanin organizasyonunu üstlensin, hafta sonu yapalim ama kayitlari simdiden yapalim, beni de yazin hemen listeye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim neyim eksik. Beni de yazın o zaman. :D

Modlar bakin talep var, konu acin ve beni, ahmet cobani ve de alpay asmayi listeye ekleyin, tesekkürler :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu yarışma biraz hazırlıksız oldu Arda,yönetim de konuşulsun yaparız yeni yarışma,yapacaz da zaten.Ama üst üste olması yerine az bi süre beklemek daha iyi diye düşünüyorum.

Her türlü müzik olmalı bence bir sonra ki yarışma da. Sırf Türkçe veya sırf yabancı dilde şarkı tarzı yarışma belli yerden sonra sıkar.

Müzik güzelse dilinin, sırf müzikten veya enstrümandan oluşmasının bir önemi yok. Önemli olan ruha dokunması. Bir şeyler çağrıştırması, akıp gitmesi. :)

İnternetim'de gidip geliyor bu aralar.

Başta bir Eurovision sever olarak 2 kere üst üste ıskalamak üzer. :(

Bu yarışma biraz hazırlıksız oldu Arda,yönetim de konuşulsun yaparız yeni yarışma,yapacaz da zaten.Ama üst üste olması yerine az bi süre beklemek daha iyi diye düşünüyorum.

Aynen biraz beklenebilir bence de. Şimdi gece gece olursa zaten, 24 kişinin tamamlaması bile ertesi güne sarkar.

Ama yine de çok bekletmeyip (1 hafta ve daha fazla) , Cumartesi veya en geç Pazartesi akşam gibi yeni yarışma başvuruları alınırsa sevinirim.

Ek olarak bundan böyle daha az tanınmış şarkılar ile katılım olursa genel olarak daha mutlu olurum. Bilindik şarkılar güzelse tabi ki güzel ama ilk kez dinlenen bir şarkının da etkisini yaratmıyor.

Hayirli olsun Cenk :encouragement:

Aynen biraz beklenebilir bence de. Şimdi gece gece olursa zaten, 24 kişinin tamamlaması bile ertesi güne sarkar.

Ama yine de çok bekletmeyip (1 hafta ve daha fazla) , Cumartesi veya en geç Pazartesi akşam gibi yeni yarışma başvuruları alınırsa sevinirim.

Ek olarak bundan böyle daha az tanınmış şarkılar ile katılım olursa genel olarak daha mutlu olurum. Bilindik şarkılar güzelse tabi ki güzel ama ilk kez dinlenen bir şarkının da etkisini yaratmıyor.

Varmı istediğiniz başka birşey? :D

Varmı istediğiniz başka birşey? :D

Var beni yarışma için hem moderatör hem de yarışmacı da yaparsanız çok kral olur. :D

Bu şaka tabi de beni kim düzenliyorsa alsın. Sıkıntıdan patlıyorum lan evde, iş yok güç yok. 3 gündür borçtan net de kesikti.

Yarışmaya o kadar müptela oldum ki bazen PC'yi gece bile (3-4.00'te) yokluyorum yeni konu açılır da kaçırırsam diye. Hem bak bensiz reytinglerde düşmüş:p

Var beni yarışma için hem moderatör hem de yarışmacı da yaparsanız çok kral olur. :D

Bu şaka tabi de beni kim düzenliyorsa alsın. Sıkıntıdan patlıyorum lan evde, iş yok güç yok. 3 gündür borçtan net de kesikti.

Yarışmaya o kadar müptela oldum ki bazen PC'yi gece bile (3-4.00'te) yokluyorum yeni konu açılır da kaçırırsam diye. Hem bak bensiz reytinglerde düşmüş:p

:D tamam tamam yapacam kısa süre de yeni bir yarışma

Bir sonraki yarışmaya katılmak istiyorum:)

Yarın doktora giderken konu açılırsa

images

Hahaha aynen bende arada bi bakiyorum acep acilirmi diye. Iki kez katildim ve her seferinde cok hosuma giden yeni sarkilar kesfettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt