- 10 Nisan 2013
- 54.002
- 34.241
- 2.993
Ben o şarkının ismini vermiştim bana başka seç dediler bende kızdım![]()
Admirim hediyelerimizi alabilir miyiz konsoldan hallederseniz bi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o şarkının ismini vermiştim bana başka seç dediler bende kızdım![]()
Admirim hediyelerimizi alabilir miyiz konsoldan hallederseniz bi16puan verde düz 100 puan olayım
likeda da artık ağanın eli tutulmaz şimdi adminlik hediyesi olarak
![]()
Bu yarışma biraz hazırlıksız oldu Arda,yönetim de konuşulsun yaparız yeni yarışma,yapacaz da zaten.Ama üst üste olması yerine az bi süre beklemek daha iyi diye düşünüyorum.
Aynen biraz beklenebilir bence de. Şimdi gece gece olursa zaten, 24 kişinin tamamlaması bile ertesi güne sarkar.
Ama yine de çok bekletmeyip (1 hafta ve daha fazla) , Cumartesi veya en geç Pazartesi akşam gibi yeni yarışma başvuruları alınırsa sevinirim.
Ek olarak bundan böyle daha az tanınmış şarkılar ile katılım olursa genel olarak daha mutlu olurum. Bilindik şarkılar güzelse tabi ki güzel ama ilk kez dinlenen bir şarkının da etkisini yaratmıyor.
Varmı istediğiniz başka birşey?![]()
Var beni yarışma için hem moderatör hem de yarışmacı da yaparsanız çok kral olur.
Bu şaka tabi de beni kim düzenliyorsa alsın. Sıkıntıdan patlıyorum lan evde, iş yok güç yok. 3 gündür borçtan net de kesikti.
Yarışmaya o kadar müptela oldum ki bazen PC'yi gece bile (3-4.00'te) yokluyorum yeni konu açılır da kaçırırsam diye. Hem bak bensiz reytinglerde düşmüş![]()
Yarın doktora giderken konu açılırsa
![]()
Var beni yarışma için hem moderatör hem de yarışmacı da yaparsanız çok kral olur.
Bu şaka tabi de beni kim düzenliyorsa alsın. Sıkıntıdan patlıyorum lan evde, iş yok güç yok. 3 gündür borçtan net de kesikti.
Yarışmaya o kadar müptela oldum ki bazen PC'yi gece bile (3-4.00'te) yokluyorum yeni konu açılır da kaçırırsam diye. Hem bak bensiz reytinglerde düşmüş![]()
Benim dışımda yapan olmazsa yarın açılmayacak![]()