#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyasi görüşlerini zerre tasvip etmiyorum. Milletvekilliğinin kendisine kazandıracağı hiç bir şey yoktu, Galatasaraylı Kral Hakan Şükür olduğu için, kırdığı rekorlar sayesinde zaten saygı görüyordu.

Şimdi de kandırıldım demeye getiriyor, olabilir, ülkeyi yönetenler kandırılmış, Hakan Şükür kandırılmış çok mu?!

Son yaşananlar bir yana, bu adam attığı gollerle zamanında beni sevince boğdu. Benim için her zaman kral kalacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adamlara soylemiyorlardir bisey zaten
Zamanında herkesin kafayı karistirdiklari mesele tüm dunyada açılan okulları ve turceyi turkiyeyi tanıtmaları

Samanyolu TV de siyahi çocukların turkce ilahi okuduğunu duyar gibiyim halen

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bok var bir şarlatanın peşine takıldın,hem kendine yazık ettin hem de salaklığın yüzünden elalem bize çamur atıp duruyor.Bravo.

Türkiye'de bir cemaate bağlı olmayan kaç insan var ? Gülen cemaati 40 yildir devletin en üst ve en derin mertebelerinden desteklenmis bir örgüttür. Hakan gibi bir cok müslüman genc futbolcu, onlara saygi göstermis, aralarina girmekden memnuniyet duymustur. Sonuc olarak sohbetlerde kullanilan sözler tatli. Devleti yönetenler kandirildim diyor, sanarsin ki devlet adami degil, bakkal esnaf konusuyor. Sonucta bu adam sporcu. Heeeeee Vefasizlik, yari yolda birakmama, ama artik olay farkli yerlere gidiyor. Artik Hakan kendini toparlamasi lazim.

Son düzenleme:
Türkiye'de bir cemaate bağlı olmayan kaç insan var ? Gülen cemaati 40 yildir devletin en üst ve en derin mertebelerinden desteklenmis bir örgüttür. Hakan gibi bir cok müslüman genc futbolcu, onlara saygi göstermis, aralarina girmekden memnuniyet duymustur. Sonuc olarak sohbetlerde kullanilan sözler tatli. Devleti yönetenler kandirildim diyor, sanarsin ki devlet adami degil, bakkal esnaf konusuyor. Sonucta bu adam sporcu. Heeeeee Vefasizlik, yari yolda birakmama, ama artik olay farkli yerlere gidiyor. Artik Hakan kendini toparlamasi lazim.
Galatasaray camiası ayrı bir örgüt :) Türkiye'nin en eski örgütü belkide. Cemaatin bizde etkisi olamaz ve uymazda zaten.

Türkiye Cumhuriyeti içinde Fenerbahçe Cumhuriyeti ibaresi kullanan dingillerin Galatasaray'ı hain olarak göstermeye çalışması ironiden öteye geçemez.

Ah kral ah bu hallere düsecek adam miydin. Yazik ettin kendine.

Ben seni her zaman cocuklugumdan beri sevdigim o kahraman olarak hatirlayacagim.

Keske girmeseydin su bok cukuruna. Neset Ertas usta'nin sözleriyle "Kendim ettim, kendim buldum"...

oysaki seni minimum sportif direktör olarak görmek hayalimizdi.. Tam senlik

Babası ve sülalesi hariç kimseye yazık olmadı.
Gül gibi yaşar Avrupa ülkelerinde

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yes, ama yazdigim ile ilgili alakasini anlamadim.
Cemaate bağlı olmayan kaç kişi var diye sorunda ondan söz etmiştim.
Galatasaray camiasını kişi olarak öne sürdüm bende işte.

Ha cemaate bağlı üyeler var belkide ama bu camiamızı yönlendirmeye kadar güçlü grup değil ve olamaz da. Felsefemiz çok farklı. Göze batar

Cemaate bağlı olmayan kaç kişi var diye sorunda ondan söz etmiştim.
Galatasaray camiasını kişi olarak öne sürdüm bende işte.

Ha cemaate bağlı üyeler var belkide ama bu camiamızı yönlendirmeye kadar güçlü grup değil ve olamaz da. Felsefemiz çok farklı. Göze batar

Galatasaray bir kurumdur, kendi icinden zaten ayri bir clandir. Kisilerden, normal vatandaslardan söz ediyorum. Cemaat derken de sadece Gülenden değil. Türkiyede cogu bir insan cemaate baglidir. En büyük itibar ve güce de Fetö sahip olmustur. Genc sporcularinda maneneviat adina onlara yönelmesi dogaldiru. bahsettigim bu...

GalasatraGalatasarayliligi lisecilikden ibaret gören clancilarda sorumludur. Gencecik yastan beri senin avucunun icinde olan gencleri, icerinize almayip, bu yamyamlara yedirdiyseniz sizde sorumkusunuz, size de yaziklar olsunsun. Sosyal anlamda sinifda kaldiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt