İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
Ben inandım beyler kandırılmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray camiası ayrı bir örgütTürkiye'de bir cemaate bağlı olmayan kaç insan var ? Gülen cemaati 40 yildir devletin en üst ve en derin mertebelerinden desteklenmis bir örgüttür. Hakan gibi bir cok müslüman genc futbolcu, onlara saygi göstermis, aralarina girmekden memnuniyet duymustur. Sonuc olarak sohbetlerde kullanilan sözler tatli. Devleti yönetenler kandirildim diyor, sanarsin ki devlet adami degil, bakkal esnaf konusuyor. Sonucta bu adam sporcu. Heeeeee Vefasizlik, yari yolda birakmama, ama artik olay farkli yerlere gidiyor. Artik Hakan kendini toparlamasi lazim.
Galatasaray camiası ayrı bir örgütTürkiye'nin en eski örgütü belkide. Cemaatin bizde etkisi olamaz ve uymazda zaten.
Babası ve sülalesi hariç kimseye yazık olmadı.
Gül gibi yaşar Avrupa ülkelerinde
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cemaate bağlı olmayan kaç kişi var diye sorunda ondan söz etmiştim.Yes, ama yazdigim ile ilgili alakasini anlamadim.
Cemaate bağlı olmayan kaç kişi var diye sorunda ondan söz etmiştim.
Galatasaray camiasını kişi olarak öne sürdüm bende işte.
Ha cemaate bağlı üyeler var belkide ama bu camiamızı yönlendirmeye kadar güçlü grup değil ve olamaz da. Felsefemiz çok farklı. Göze batar