#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 " Kral " Hakan Şükür

Fazla siyaset yapmaya başlamış gördüm kendisini. Galatasaray-Ajax maçından sonra taraftarın protestosuyla ilgili konuşurken Kral Hakan Şükür vasfından ziyede politikacı gibi konuşmuş,Galatasaray taraftarına verip veriştirmiştir.Oysaki biz onu siyasi düşüncesine rağmen sevmiş kabullenmiştik. Ama o farklı düşüncedeki taraftarı kabullenememiştir.

Müstakbel milletvekilimiz Hakan şükür kendisini listelerde en az üç sıra kazandıracak bir çalımla "doğru düzgün ayıklayın şu maça gelenleri" buyurdu, kendisini kral yapan Galatasaray seyircisine fasulye muamelesi çekmekten imtina etmeden...

Dagkan Irak'in yazisindan. Ve en acisi da bunu gerceken demis olmasi.

kral her zaman kral

Atarsa Hakan atar. TÜRK futbolunun en golcüsü idi.

"Arda kardeşim sakın Adnan Polat'a güvenmesin."

Hakan Şükür,birkaç sene önce.

:tiphat:

Müstakbel milletvekilimiz Hakan şükür kendisini listelerde en az üç sıra kazandıracak bir çalımla "doğru düzgün ayıklayın şu maça gelenleri" buyurdu, kendisini kral yapan Galatasaray seyircisine fasulye muamelesi çekmekten imtina etmeden...

Dagkan Irak'in yazisindan. Ve en acisi da bunu gerceken demis olmasi.

Umursamıyor Galatasaray'ı.Sattı taraftarını herkes gibi.

Hakan Şükür'ü laf sokanlar.Galatasaray'dan çok kendi tuttuğu siyasi partiyi sevenlerdir.İnanıyorum ki H.Şükür'ü Uefa kupası alındığı dönemde bile bile sevmeyen bir zihniyettir.

Bu adam Adnan Polat'ı hiç istemedi arkadaşlar...Gözlerimiz kör oldu o zamanlar...H. Şaş , H. Ünsal , Ümit Davala , H. Şükür ...Bu adamların hepsi Adnan Polat'ı eleştirdi diye küfürler yedi..Diyorum ya gözlerimiz kör olmuştu..Şimdi biraz daha makul davranın...

O bir kraldır ve hep öyle kalacaktır. Bazılarının hazımsızlığı da olsa, tahammülsüzlüğü de olsa, sırf siyaset için saldırsalar da bu gerçek değişmeyecektir. Siyasi düşünceleri vs. bir yanadır topçuluğu, kralığı bir yanadır. Armut ile elmayı karıştırmayalım.

Büyük ihtimalle Sakarya'dan Akp milletvekili adayı olacak...Aykırı bir açıklama yapması beklenemezdi...

Spora kim siyaset karıştırıyorsa sevmem.Kralı gelse umrumda değil.

bu adami dinleseniz polat olmazdi basinizda

gecelim bu siyaset kini kusmalari lutfen

utanin simdilik sadece hincal ve kral dogru soyluyormus demek buyukluktur

kral hakan sükür düsünceleri umrumda degil her zaman seviyorum o benim icin bi efsanedir

Bu adam Adnan Polat'ı hiç istemedi arkadaşlar...Gözlerimiz kör oldu o zamanlar...H. Şaş , H. Ünsal , Ümit Davala , H. Şükür ...Bu adamların hepsi Adnan Polat'ı eleştirdi diye küfürler yedi..Diyorum ya gözlerimiz kör olmuştu..Şimdi biraz daha makul davranın...

Hakan şükür ün haklı çıkması bişeyi değiştirmez,Adnan polat başarılı da olabilirdi.Hakan Şükür ün derdi başka hepimiz biliyoruz,şimdi haklı çıktı demenin bi anlamı yok bence.Bi de şu protestolar üzerine çıkıp 1-2 kelime edebilseydi keşke herkes gibi yalakalık yapması beni üzdü.Asıl galatasaraylılık bugünlerde belli olur.

Hakan şükür ün haklı çıkması bişeyi değiştirmez,Adnan polat başarılı da olabilirdi.Hakan Şükür ün derdi başka hepimiz biliyoruz,şimdi haklı çıktı demenin bi anlamı yok bence.Bi de şu protestolar üzerine çıkıp 1-2 kelime edebilseydi keşke herkes gibi yalakalık yapması beni üzdü.Asıl galatasaraylılık bugünlerde belli olur.

oda ocunu aliyor

ooohh canima degsin der gibi

kimse mukemmel degil

Kral Hakan Şükür, SENİ ÇEKEMEYENLERİN SURATINA TÜKÜR.

Tabi Akif Üstad çıkıp derse ki; "Türkrüğüme acırım tükürsem yüzüne", bir şey diyemeyiz o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt