Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.817
- 2
- 343
Cevap: # 9 " Kral " Hakan Şükür
o milyonlarca GS li da senin gibi dusunuyor demekki
napalim 1 er birer mi dogru yolu gosterelim, gerekirse onuda yapariz. bak ben lokasyon sebebiyle rezil turk medyasini sizin gibi takip edemiyorum
cok da mutluyum, kendi kahramanlarim var
kahramansiz kalmak hic hos birsey degil
Su an tek dilegim polatin suratina tokadi atmasi, bu gorevi kabul etmeyerek
ama tabi GS sevgisi buyuk bu adamin, mecburen kabul edip kendini atese atacak kadar dusuncesiz olabiliyor, cok kez gorduk bunu
Hakan Sükür'ün ne inanci, ne düsüncesi beni ilgilendirmiyor. Ama bir adam efsane olarak anilmasi gereken bir yerde, cogu kisi tarafindan sevilmiyorsa, bunda bir gariplik vardir. Benim Hakan Sükür'ü sevmemekten hic bir cikarim yok, nasil olsun ki? Tam tersine onu sevmek, sahiplenmek, canimdan cok sevdigim takimimin efsanesi diyebilmek gelir isime. Ama diyemiyorum, milyonlarca Galatasarayli diyemiyor. Her lafi, her hareketi daha da düsürüyor onu gözümde, keske öyle olmasa. Ama sevgi, nefret cok kontrol edilebilecek duygular degildir, kontrol edemiyorum. Beni korkutan, etkileyen bir sey yok, sadece üzülüyorum. Cocuklugumda duvarimi süsleyen adamin, benim icin artik hic bir degeri, önemi olmamasina üzülüyorum.
o milyonlarca GS li da senin gibi dusunuyor demekki
napalim 1 er birer mi dogru yolu gosterelim, gerekirse onuda yapariz. bak ben lokasyon sebebiyle rezil turk medyasini sizin gibi takip edemiyorum
cok da mutluyum, kendi kahramanlarim var
kahramansiz kalmak hic hos birsey degil
Su an tek dilegim polatin suratina tokadi atmasi, bu gorevi kabul etmeyerek
ama tabi GS sevgisi buyuk bu adamin, mecburen kabul edip kendini atese atacak kadar dusuncesiz olabiliyor, cok kez gorduk bunu