#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 " Kral " Hakan Şükür

Hakan Sükür'ün ne inanci, ne düsüncesi beni ilgilendirmiyor. Ama bir adam efsane olarak anilmasi gereken bir yerde, cogu kisi tarafindan sevilmiyorsa, bunda bir gariplik vardir. Benim Hakan Sükür'ü sevmemekten hic bir cikarim yok, nasil olsun ki? Tam tersine onu sevmek, sahiplenmek, canimdan cok sevdigim takimimin efsanesi diyebilmek gelir isime. Ama diyemiyorum, milyonlarca Galatasarayli diyemiyor. Her lafi, her hareketi daha da düsürüyor onu gözümde, keske öyle olmasa. Ama sevgi, nefret cok kontrol edilebilecek duygular degildir, kontrol edemiyorum. Beni korkutan, etkileyen bir sey yok, sadece üzülüyorum. Cocuklugumda duvarimi süsleyen adamin, benim icin artik hic bir degeri, önemi olmamasina üzülüyorum.

o milyonlarca GS li da senin gibi dusunuyor demekki

napalim 1 er birer mi dogru yolu gosterelim, gerekirse onuda yapariz. bak ben lokasyon sebebiyle rezil turk medyasini sizin gibi takip edemiyorum

cok da mutluyum, kendi kahramanlarim var

kahramansiz kalmak hic hos birsey degil

Su an tek dilegim polatin suratina tokadi atmasi, bu gorevi kabul etmeyerek

ama tabi GS sevgisi buyuk bu adamin, mecburen kabul edip kendini atese atacak kadar dusuncesiz olabiliyor, cok kez gorduk bunu

bir fotoğraf eklenmiş görmedim ama eklenmesi gereken foto budur.

Hakan Şükür gerçek Galatasaraylıdır , efsanedir , kraldır..

Ben gelmesinin iyi etki yaratacağını düşünüyorum.

Hakan-sukur-9.jpg

Adnan Polat'ı kurtarmak için mi gelecek Galatasaray'ı kurtarmak için mi ?

Şu an Adnan Polat zor durumda olabilir ama Galatasarayımız da zor durumda. Bu durumda camiayı kenetleyebilecek, futbolcuları ateşleyebilecek bir isimdir Hakan Şükür. Gelsin Sportif direktörlüğe el atsın olaya.

Adnan Polat'ı kurtarmak için mi gelecek Galatasaray'ı kurtarmak için mi ?

Şu an Adnan Polat zor durumda olabilir ama Galatasarayımız da zor durumda. Bu durumda camiayı kenetleyebilecek, futbolcuları ateşleyebilecek bir isimdir Hakan Şükür. Gelsin Sportif direktörlüğe el atsın olaya.

Adnan Polat başkanlığında göreve geliyorsa

kesinlikle Galatasaray için

Hagi'ye de bok atmistir, yakisir

"Hagi'nin Galatasaray'da oynadığı dönemde ona santrforundan savunmasına kadar onun açıklarını kapatıp onu Hagi yapan bir kadro vardı. Eğer Hagi o dönemde Galatasaray'da oynamak yerine başka bir takımda olsaydı böyle olmazdı."

Seni de kral yapan onun ortalarıydı Hakan. Nankörlük etme şimdi.

"Hagi'nin Galatasaray'da oynadığı dönemde ona santrforundan savunmasına kadar onun açıklarını kapatıp onu Hagi yapan bir kadro vardı. Eğer Hagi o dönemde Galatasaray'da oynamak yerine başka bir takımda olsaydı böyle olmazdı."

Klasik Hakan Sükür. Acaba sen Galatasaray'a degil de baska bir takima gitseydin kariyerin nasil olurdu..? Gördük gerci Galatasaray'dan ayri gecirdigi yillardaki futbolculugunu. Hep ben diyen bir adam maalesef ki efsane olamaz Hakan. Sen de olamadin.

Galatasarayı Hakan şükürden iyi kimse bilemez burda.

Peki Hakan Şükür'ü kaç tane orta saha, kaç tane forvet Hakan Şükür yapmıştır. Hakan Şükür, Hakan Şükür olmak için kaç tane forveti yemiştir ?

Hakan Şükür de burada yazan, ona çamur atan adamları nasıl önemsiyordur sormayın? Hle Hagi ile ilişkisini kesin burdaki yorumlar belirliyordur? Ha birde şu yoruma bittim, sevilmesi gerekirken çoğu kişi sevmiyorsa sorun varmış? Yahu Memlekette 20 milyon Galatasaraylı varsa 19.995.000'i Hakan'ı sever. İsterseniz anket yapın:):) Hatta Hakan'ı Seven Türk insan sayısı onu tek başına iktidar yapar...Sizin niye sevmediğinizi biliyoruz. saklamanın anlamı yok. Sevmeniz de gerekmiyor zaten. Çamur atmayın yeter..Muhakkak o da değer veiyordur onu sevmeyenlere, kahroluyordur:):)

Hakan Şükür de burada yazan, ona çamur atan adamları nasıl önemsiyordur sormayın? Hle Hagi ile ilişkisini kesin burdaki yorumlar belirliyordur? Ha birde şu yoruma bittim, sevilmesi gerekirken çoğu kişi sevmiyorsa sorun varmış? Yahu Memlekette 20 milyon Galatasaraylı varsa 19.995.000'i Hakan'ı sever. İsterseniz anket yapın:):) Hatta Hakan'ı Seven Türk insan sayısı onu tek başına iktidar yapar...Sizin niye sevmediğinizi biliyoruz. saklamanın anlamı yok. Sevmeniz de gerekmiyor zaten. Çamur atmayın yeter..Muhakkak o da değer veiyordur onu sevmeyenlere, kahroluyordur:):)

Hakan Şükür'ü eleştirenlerde onu nasıl önemiyor sorma :)

Diğer arkadaşları bilmem de Ben neden sevmiyormuşum Hakan Şükür'ü ? ?

Hakan Şükür'ü eleştirenlerde onu nasıl önemiyor sorma :)

Diğer arkadaşları bilmem de Ben neden sevmiyormuşum Hakan Şükür'ü ? ?

Siz sevmediğiniz halde onun başlığına girip yorum yapıyorsunuz. O değil:)

Ayrıca daha dün ortaya çıkan şovmene inanıp yönetimi eleştirenler Hakan söyleyince, adamı Galatasaray düşmanı ilan ediyorsa demek ki art niyetli yaklaşım vardır.

Mustafa Yücedağ'ın niye söylediğiyle Hakan Şükür'ün neden söylediği arasındaki farkı anlamak lazım :)

Mustafa Yücedağ'ın niye söylediğiyle Hakan Şükür'ün neden söylediği arasındaki farkı anlamak lazım :)

Bence ön yargı gözlüklerini çıkarıp bakmak lazım. Hadi yerliler kötüydü, art niyetliydi filan da, Elano, Pino ve Cana'yı da mı Hakan ayarttı? Veya oyuncular arasında ve oyuncularla hoca arasında sevgisizlik var derken yanlış mıydı? Yönetim boşa para saçıyor, sahte sihirbazlar yaratıyor dediğinde de haksız mıydı? Ha diyorsanız ki Hakan sorumludur 5. ve 3. olmamızdan veya Ben memnunum bu sonuçlardan Hakan eleştirmesin orasını bilemem tabi....

Dn yaptığı konuşmayı da keşke dinleseydiniz. Gürcan'ın kışkırtmalarına rağmen, neden sportif direktörlük teklifinden vazgeçildiği konusuna girmedi ve Başkanın beni layık görmesi o göreve bana göre samimi olması yeterdi. Bundan fazlasını istemiyordum. İlla ki beni getirecekler diye bir zorunluluk yok dedi. Şimdi yalancı dediğiniz yönetim tüm bu yalanları Hakan'a da söylemişti...Bira zorlarsak hafızamızı hatırlayacağız.

Hakan'i sevme gibi bir zorunlulugu yok kimsenin. Sevmiyorsa biri o kendini baglar, seni epey rahatsiz etmis anlasilan. Avukatligina soyunma geregi duymussun. Yukaridaki yazinda kurdugun cümlelerin her biri o kadar sacma ki senin adina cidden cok üzüldüm. Bu düsüncede insanlarin olmasina cok üzüldüm. Anket yapin, iktidar yapilir, Hakan'in da cok umurundaydi.. orta okul düzeyinde biri bile böyle yüzeysel cümleler kurmuyordur artik. Savunman pek komik ve mantiksiz olmus. Hakan'i bu kadar sevmenin nedeni de bu olsa gerek, mantiksiz olman.

Hakan'i sevme gibi bir zorunlulugu yok kimsenin. Sevmiyorsa biri o kendini baglar, seni epey rahatsiz etmis anlasilan. Avukatligina soyunma geregi duymussun. Yukaridaki yazinda kurdugun cümlelerin her biri o kadar sacma ki senin adina cidden cok üzüldüm. Bu düsüncede insanlarin olmasina cok üzüldüm. Anket yapin, iktidar yapilir, Hakan'in da cok umurundaydi.. orta okul düzeyinde biri bile böyle yüzeysel cümleler kurmuyordur artik. Savunman pek komik ve mantiksiz olmus. Hakan'i bu kadar sevmenin nedeni de bu olsa gerek, mantiksiz olman.

........................neyse

Her zaman gönlümde yeri olacak bir adam ''Hakan Şükür''.

Efsane..

O bir parazit. Galatasaray'in gelecegine golge dusuren sinsi bir adam. Keske astronot falan olsa.

Manevi Değerleri Yüksek Olan birisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt