#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Hakan Şükür

Cocuklugumun kahramanlarindan.. keske hep cocuk kalsaydim dedirtiyor.

saygı duyulan milletvekili. fatih terim açıklama yapmadı içim yanıyor diye. sen orda onu izledin iyice bir yedin sonra yorumlarına devam ettin. nesin sen milletvekili mi? ya da kılıçdaroğlunun söylediği gibi sayın başbakana sustur şu ucubelerini dediği ucubelerden biri misin? utanmadan orda hala yorum yapıyorsun ki yorum yaptığın takımın hocası içim yanıyor diye röportajı reddederken.

Adamı oraya milletvekili sıfatıyla değil yorumcu sıfatıyla oturtturdular. Ondan istenen yorum yapması. "Hayır, ben yorum yapmıyorum" dese ordakilere ve yorum bekleyenlere saygısızlık yapmış olacak.

Şehitler hakkında konuşsaydı da "Yok bu adam madem milletvekili neden yorum yapıyor. Biz spor programı seyretmeye geldik arkadaş." diyen de çıkacaktı kesinlikle.

Hayır ne yapsaydı yani? "Kusura bakmayın ben de bugün yorum yapamayacağım, siz konuşun, ben buradayım" mı deseydi? Hayret bişey ya.

Adamı oraya milletvekili sıfatıyla değil yorumcu sıfatıyla oturtturdular. Ondan istenen yorum yapması. "Hayır, ben yorum yapmıyorum" dese ordakilere ve yorum bekleyenlere saygısızlık yapmış olacak.

Şehitler hakkında konuşsaydı da "Yok bu adam madem milletvekili neden yorum yapıyor. Biz spor programı seyretmeye geldik arkadaş." diyen de çıkacaktı kesinlikle.

Hayır ne yapsaydı yani? "Kusura bakmayın ben de bugün yorum yapamayacağım, siz konuşun, ben buradayım" mı deseydi? Hayret bişey ya.

Bir milletvekilinin, böylesi bir saldiriyi görmezden gelmesini normal gördügümüz sürece, bu ülkenin cok yani yanar daha. Yorumcu sifatiyla oturuyormus.. asil sorun da o ya zaten, neyse..

Bir milletvekilinin, böylesi bir saldiriyi görmezden gelmesini normal gördügümüz sürece, bu ülkenin cok yani yanar daha. Yorumcu sifatiyla oturuyormus.. asil sorun da o ya zaten, neyse..

Normal görmüyorum. Bir milletvekili olarak yorumculuk yapmasını da uygun bulmuyorum zaten. Milletvekili olmasını hiç uygun bulmuyorum.

Ama benim düşüncem budur.

Normal görmüyorum. Bir milletvekili olarak yorumculuk yapmasını da uygun bulmuyorum zaten. Milletvekili olmasını hiç uygun bulmuyorum.

Ama benim düşüncem budur.

Benim de demek istedigim, sen bir ülkenin milletvekiliysen o kimligin her daim üstündedir. Baska bir meslek yapsan bile, sen önce milletvekilisindir. Ama Hakan Sükür'ün orada yorum yapmamasinin, o programda yorumcu kimligiyle oturmasiyla da pek alakasi yok. Yorum "yapamadigi" icin suskun kaldi, yorumcu kimligine ya da izleyiciye saygisindan degil.

Benim de demek istedigim, sen bir ülkenin milletvekiliysen o kimligin her daim üstündedir. Baska bir meslek yapsan bile, sen önce milletvekilisindir. Ama Hakan Sükür'ün orada yorum yapmamasinin, o programda yorumcu kimligiyle oturmasiyla da pek alakasi yok. Yorum "yapamadigi" icin suskun kaldi, yorumcu kimligine ya da izleyiciye saygisindan degil.

Doğru aslında, katılıyorum. Milletvekili kimliğinin her daim üstünde olduğunu bildiğim için de yorumculuk yapıyor olmasını uygun bulmuyordum zaten. Ama ne bileyim, o oraya çıkıyorsa belli birşey istendiği için çıkıyor. Yani bunu reddedip de olaylar hakkında konuşması ne kadar doğru olurdu bilemiyorum. Bu arada kimse yaşanan olayları hafife aldığımı düşünmesin, futboldan 100 kat daha önemli, aynısını şehit haberlerini okuduktan sonra ben de düşündüm "Ülkenin bi tarafında top oynanıyor, diğer tarafında insanlar yaşam mücadelesi veriyor" diye.

Ama işte dediğim gibi, milletvekili kimliği her zaman üzerinde olsa da orada yorum yapması istendiği için farklı bi açıdan baktım ben meseleye. Tabi bi de Hakan Şükür'ün yeri çok ayrı bende, çocukluğumun kahramanı... O yüzden ne zaman onunla ilgili eleştiriler olsa karşı çıkmaya çalışıyorum. Bazen yanlış olduğumu bile bile karşı çıktığım da oluyor tabi.

Ayrıca bana kalırsa programa hiç katılmamalıydı. "Gelemiyorum" diyebilmeliydi. Demeliydi. O konuda yanlış yaptı bence.

Doğum günün kutlu olsun Kral,

İyiki doğmuşsun ve Galatasaray forması giymişsin...

Siyaset karıştırmayın şu güzelim spora, kral her zaman kraldır.

Cevap: # 9 " Kral " Hakan Şükür

Galatasaray'a verdiği katkıdan dolayı saygı duyuyorum.Galatasarayin maasli bir futbolcusuydu.

Bizdeydken medya utune cok gidiyordu dolasiyla Galatasaray cok yipraniyordu.

maaşlı futbolcu mu? çok büyük haksızlık krala. hakan aylarca para almadan oynadı intere giderkn yanılmıyorsam 16 milyon mark bonservis ücretiyle gitti.parasını alamayanlara kendi cebinden para verdi.hakan maaşlı değil.yürekten galatasaraylı biri.tıpkı metin oktay tugay keirmoğlu arif erdem vs gibi...

Milletvekilligi yaptigi partiyi sevmesemde Hakan benim gözümde büyüklügünden bisey kaybetmez,

yanliz maratonda bizim maclari yorumlarken attigimiz her golü bizim futbolcularin becerisinden cok rakip takimlarin yaptigi hatalara bagliyor,sanki bu takimin büyük isler yapmasini istemiyor gibi,Buragin kral olmasini istemiyor gibi,sunu bilmeliki Burak gol rekoru kirsa bile Hakanin degeri gözümüzde degismeyecek,kendiside Metin Oktayin rekorunu kirdi ama hicbir zaman onun yerine gecemedi,Galatasarayda herkesin yeri ayri.

Milletvekili kimliğini göz yumduğum zaman Kral her zaman gönlümün tahtındadır. Çünkü çocukluğum da Hakan Şükür fırtınası vardı.

“Tribündeyken futbolcuları çağırdığımızda hep bizim tam önümüze kadar gelmelerini isterdim. O yüzden bütün futbolculuğum boyunca her çağrıldığımda reklam panolarının arkasına kadar gidip tribünleri selamladım”

HAKAN ŞÜKÜR :tiphat:

577937_10151365521757160_1327881786_n.jpg

:)

önce alın terim sonra fatih terim diyormuş :)

Bu eleman Hakan Şükür'e küfür etmişti, bu da onu dava etmişti değil mi?????

A8up065CcAAzwz_.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt