#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbolcudanda kukla oluyormuş bize bunu gösterdin.

zihnimizde ki kralı yok ettin ulan

Allahtan Metin Oktay gibi bir değerimiz bizim dönemimizde top oynamadı,oynamış olsaydı eğer bazıları onu da yerden yere vuracak birşey bulurdu mutlaka

Ne kadar nankor bir millet oldugumuz burdan belli oluyor zaten. Yaptigi onca gzl seyler oldugu halde..

Ne kadar nankor bir millet oldugumuz burdan belli oluyor zaten. Yaptigi onca gzl seyler oldugu halde..

metin oktay uç bir örnek olsa da,Galatasaray'a yıllarca hizmet etmiş kişilerin, yaşları 16-20 arasında değişen ergenlerin ağzında nasıl alay konusu oldukları ortada maalesef

Galatasarayın en zor dönemlerinde takımın gençlerine cebinden çıkarıp ödemeler yapmıştır menfaatçi denilen hakan,hakan şükür menfaatçi,terim paragöz tutarlı içi dolu eleştiriler yapın biraz

metin oktay uç bir örnek olsa da,Galatasaray'a yıllarca hizmet etmiş kişilerin, yaşları 16-20 arasında değişen ergenlerin ağzında nasıl alay konusu oldukları ortada maalesef

Veya bir kuş da olabilir. Hakan sukure Yaptigin hizmetlerden dolayi hala burda sirf siyasi amaclardan dolayi laf sokuluyorsa yaziklar olsun. baska birsey demiyorum. Adam Gs ya yaptigi hersey ortada. yemisin onun suanki siyasi gorusunu bilmem neyini. Ama Gs li yillarinda yaptigi hersey ortadadir!!

galatasaray'da sportif başarıları üzerine kimse tek laf edemez... galatasaraylı olduğunu da kimse inkar edemez... ancak siyasi kimliğini ortaya tam manasıyla dökmeden önce de aynı fikirdeydim hala da aynı fikirdeyim... ilgi odağı olmayı, bir topluluğun tam ortasında durmayı ve vermekten çok almayı hedefleyen bir yapısı vardır... futbolcuyken de yorumcuyken de her zaman yabancı düşmanı olmuştur... gruplaşma belasını galatasaray'a getirmiştir...

kendisi galatasaray efsanelerinden biri midir?... kesinlikle evet... ancak cüneyt tanman, bülent korkmaz, tugay kerimoğlu kadar efsane değildir benim için... hele ki kendisini canlı seyretme imkanım olmasa da bir metin oktay olması mümkün değildir... ancak tanju çolak kapsamına girebilir benim gözümde...

Herkes niye kin ve nefret dolu Hakan'a ? Şu siyasi kimliğini bir kenara bırakalım. Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en yetenekli, çalışkan ve karakterli futbolcularından birinin kıymetini bilelim.

hakan her zaman cemaatin adamıydı nikah şahidi fethullah gülendir mesela, yani yeni birşey değil bu,menfaat için oralarda değil,burası siyasi bir forum değil ayrıca biz burada Galatasaray için bulunuyorsak eğer Galatasarayın marka bir değer olmasına ciddi katkılarda bulunan insanlara tek kelime etmem,olaya siyasi açıdan bakmam açıkcası, gider siyasi forumlarda tartışırım diğer icraatlarını

hakan her zaman cemaatin adamıydı nikah şahidi fethullah gülendir mesela, yani yeni birşey değil bu,menfaat için oralarda değil,burası siyasi bir forum değil ayrıca biz burada Galatasaray için bulunuyorsak eğer Galatasarayın marka bir değer olmasına ciddi katkılarda bulunan insanlara tek kelime etmem,olaya siyasi açıdan bakmam açıkcası, gider siyasi forumlarda tartışırım diğer icraatlarını

Biz millet olarak malesef bazi seyleri ayirt edemiyoruz. Gerci onlari da anliyorum memleketimizin suanki durumu boyle yapmamiza neden aliyor ne yazikki. misal,kusursuz insanlarin bile birseylerini arastirip nasil laf sokarim havasindayiz.

yabancı düşmanın başrolündeki adamdır

hagiye gücü yetmedi de yiyemedi alllahtan

hakan abilerden, hsana abilerden sabrilere arda turanlara kalmıştır yabancı düşmanlığı bayrağı

her röportajında okursunuz bunları

kendi menfaatleri o yüzden hep önce gelmiştir + okan ve emreyi bedavaya kaçırması da takdiredilesi

sonrasında floryanın kapısında yatmıştı beni alın diye onu da unutmayalım

kötü oynadığı zaman sakatlığım vardı der, oynatmadığın zaman hocaya sorun neden oynamadığımı der

geretse son senesinde neler yapmıştı hatırlayın, oyundan alıyorsun kaptanlık bandı fln fırlatıyor, hakan gitti de gözümüz baroş gibi adam gördü yıllar sonra

hagiye gücü yetmedi nedir Allah aşkına ya amatör takım mı burası, sürekli futbolcular birbirlerini alt etmek için mi şavasıyor? bırakın bu muhabbetleri,o takım Gs tarihinin belkide en birbirine bağlı,arkadaşlığın en üst seviyede olduğu takımıdır,Galatasaraylının en büyük gurur kaynağıdır o dönemler,yermekten çok gurur duymak lazım,ayrıca emrenin Gsdan bedavaya ayrılmasının en büyük sorumlusu o dönemin başkanıdır bizzat emreyle sözleşme uzatmayarak,o dönemin topçuları sıkıntılarından dolayı altınlarını satarken keşke geçen hafta bozdursaydınız altın fiyatları yüksekti diye espri yaptığını zanneden bir başkandır kendisi,uefa dönemindeki potansiyeli paraya çeviremeyen de bir başkandır diyebiliriz,ayrıca her büyük oyuncu oynamassa sorun yaratır mesela çok sevdiğim drogba gibi, bursa maçında oyundan alındı yer yerinden oynadı,barosa da değinelim çok iyi bir golcü olmasına rağmen senede 20 maç oynaması da unutulmamalı

Geçen gün yine yabancı futbolculara sallıyordu. :moody:

Kral Hakan Şükür. :016:

yabancı düşmanın başrolündeki adamdır

hagiye gücü yetmedi de yiyemedi alllahtan

hakan abilerden, hsana abilerden sabrilere arda turanlara kalmıştır yabancı düşmanlığı bayrağı

her röportajında okursunuz bunları

kendi menfaatleri o yüzden hep önce gelmiştir + okan ve emreyi bedavaya kaçırması da takdiredilesi

sonrasında floryanın kapısında yatmıştı beni alın diye onu da unutmayalım

kötü oynadığı zaman sakatlığım vardı der, oynatmadığın zaman hocaya sorun neden oynamadığımı der

geretse son senesinde neler yapmıştı hatırlayın, oyundan alıyorsun kaptanlık bandı fln fırlatıyor, hakan gitti de gözümüz baroş gibi adam gördü yıllar sonra

sen bana hatası kusuru olmayan herşeyi 4x4 lük olan bir insan söylesene bu hayatta

şu yazdıklarını okuyunca kendimi antuda fenerlilerin forumunda hissettim nedir bu nefret arkadaş

ama şunuda bil bu adamın galatasarayda kırmış olduğu rekorlar sen ve senin gibilerine yeterde artar bile

sen bana hatası kusuru olmayan herşeyi 4x4 lük olan bir insan söylesene bu hayatta

şu yazdıklarını okuyunca kendimi antuda fenerlilerin forumunda hissettim nedir bu nefret arkadaş

ama şunuda bil bu adamın galatasarayda kırmış olduğu rekorlar sen ve senin gibilerine yeterde artar bile

Şevki sende oraya ne yakışırdın biliyormusun :D Tam senin kalemin orası aslında.

Ne yani arkadaş galatasaray tarihinde önemli yeri var diye kusurlarını görmeyelim mi ? Kendisi yabancı düşmanı değil mi ? Birçok kereler hem milli takımda hem de bizde huzursuzluk çıkarmadı mı ? Hayret bir şeysiniz birader.Geçen yine bir yabancıya sallıyordu herhalde Drogba'ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt