Alper Sahin
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.627
- 140
- 1.358
futbolcudanda kukla oluyormuş bize bunu gösterdin.
zihnimizde ki kralı yok ettin ulan
zihnimizde ki kralı yok ettin ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahtan Metin Oktay gibi bir değerimiz bizim dönemimizde top oynamadı,oynamış olsaydı eğer bazıları onu da yerden yere vuracak birşey bulurdu mutlaka
boş boş konuşma + konuşma
Allahtan Metin Oktay gibi bir değerimiz bizim dönemimizde top oynamadı,oynamış olsaydı eğer bazıları onu da yerden yere vuracak birşey bulurdu mutlaka
Ne kadar nankor bir millet oldugumuz burdan belli oluyor zaten. Yaptigi onca gzl seyler oldugu halde..
metin oktay uç bir örnek olsa da,Galatasaray'a yıllarca hizmet etmiş kişilerin, yaşları 16-20 arasında değişen ergenlerin ağzında nasıl alay konusu oldukları ortada maalesef
hakan her zaman cemaatin adamıydı nikah şahidi fethullah gülendir mesela, yani yeni birşey değil bu,menfaat için oralarda değil,burası siyasi bir forum değil ayrıca biz burada Galatasaray için bulunuyorsak eğer Galatasarayın marka bir değer olmasına ciddi katkılarda bulunan insanlara tek kelime etmem,olaya siyasi açıdan bakmam açıkcası, gider siyasi forumlarda tartışırım diğer icraatlarını
yabancı düşmanın başrolündeki adamdır
hagiye gücü yetmedi de yiyemedi alllahtan
hakan abilerden, hsana abilerden sabrilere arda turanlara kalmıştır yabancı düşmanlığı bayrağı
her röportajında okursunuz bunları
kendi menfaatleri o yüzden hep önce gelmiştir + okan ve emreyi bedavaya kaçırması da takdiredilesi
sonrasında floryanın kapısında yatmıştı beni alın diye onu da unutmayalım
kötü oynadığı zaman sakatlığım vardı der, oynatmadığın zaman hocaya sorun neden oynamadığımı der
geretse son senesinde neler yapmıştı hatırlayın, oyundan alıyorsun kaptanlık bandı fln fırlatıyor, hakan gitti de gözümüz baroş gibi adam gördü yıllar sonra
sen bana hatası kusuru olmayan herşeyi 4x4 lük olan bir insan söylesene bu hayatta
şu yazdıklarını okuyunca kendimi antuda fenerlilerin forumunda hissettim nedir bu nefret arkadaş
ama şunuda bil bu adamın galatasarayda kırmış olduğu rekorlar sen ve senin gibilerine yeterde artar bile
sen bana hatası kusuru olmayan herşeyi 4x4 lük olan bir insan söylesene bu hayatta
şu yazdıklarını okuyunca kendimi antuda fenerlilerin forumunda hissettim nedir bu nefret arkadaş
ama şunuda bil bu adamın galatasarayda kırmış olduğu rekorlar sen ve senin gibilerine yeterde artar bile