#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Avrupa kupaları elemelerinde en çok gol atan adammış düne kadar.Dün Robbie Keane Cebelitarık'a 3 gol atınca 2. sıraya düşmüş.Bilmiyordum Hakan'ın en çok gol atan oyuncu olduğunu.20 gol atmış

Yerli bazında bir daha gelmeyecek oyuncu. 90'lardan sonra Ülke futbolu hic A Sınıf forvet cıkaramadı zaten, bundan sonra cıkaracagımızıda sanmıyorum.

Siyasete girmeyip futbolun içinde kalsaydı iyi olurdu.

[h=5]Neden futbolun içinde kalmadığımı birgün bir programım olursa anlatırım.Ama değer görürmü bilmem.En tepeden aşağı aktörlere bakın.Kriter ne?

Hakan Sükür yazmis bugünkü Dortmund maci icin.. Yerden gög'e kadar hakli Kral[/h]

burak ve pandev yerıne sadece hakan şukur oynasaydı maçıda 10 kışı oynasaydık kabul ederdım.2 sını topla yarım hakan şukur etmezler.

Bir zamanlar TD'miz yoktu.Hakan Şükür hem TD'lik yaparak hemde maçta oynayarak bizi şampiyon yapmıştı.Çünkü o Kral.

Bu aralar bir şeylerin peşinde olan eski futbolcumuz. Geçen hafta oynanan basketbol maçında en ön safta üstünde formayla görünce sasirmistim çünkü daha önce hiç böyle bir şey yapmamisti. Hayırdır inş diyip geçtim. Sonra bugün hamza hocayı ziyarete gittiğini görünce 'hee tamamdır anlasildi' dedim. Bakalım yakinda çıkar kokusu. Bu entry burada dursun. ;)

Bu aralar bir şeylerin peşinde olan eski futbolcumuz. Geçen hafta oynanan basketbol maçında en ön safta üstünde formayla görünce sasirmistim çünkü daha önce hiç böyle bir şey yapmamisti. Hayırdır inş diyip geçtim. Sonra bugün hamza hocayı ziyarete gittiğini görünce 'hee tamamdır anlasildi' dedim. Bakalım yakinda çıkar kokusu. Bu entry burada dursun. ;)

Bayram degil Seyran degil hayirdir diyorsun yani

sukurro internazionale e parma ,signore mu.minuun commission agent'ul embeciile

B6Da4_cIEAAxTjd.jpg

Zamaninda genç topculara cebinden para veren şampiyonluk maçında kizlariyla beraber sahanın ortasında hüngür hüngür aglamıs bana göre Metin Oktay dan sonra beyfendiligi ve golculügüyle gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olan kral a bile neler sallamislar Tebrikler beyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt