#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan sükürün tek sayif noktasi yerden sut özeligi pek yok gibiydi. (Gibi yazdim cünkü bazuka gibi sut ile goleride vardi..)
cok kaciriyordu ayagi ile ama inanilmaz denilen goleri kafayla atiyordu.
oyun icinde her zaman vardi. asist özeligide vardi.
Muthis Press özeligi vardi. umut bulut gibi degil ama. dogru kosular ile pressini yapiordu.
Fizik konusuna gelirsek.. adam italia ve ingiltere liginde oynamis. bir ibrahimovic degildi ama tabiki o konuda.

Onun gercekten KRAL oldugu bir ülkede yasamak isterdim.

CCKE9oZW0AA8tox.jpg

Valla bu gozler Hakan Sukur gibi bir golcuyu gordu ya yeter. Babamin anlatiklarina gore Metin Oktay ve Tanju'dan sonraki en iyi ve en faydali adamimizdi. Goruyoruz bugunku golculeri, yanina bile yaklasamiyorlar. Saban diye dalga gectiler, ama ben bu adam gibi pres yapani ve kafa topuna cikani gormedim. Favori oyuncumdu Hagi ile beraber ve hep kalbimde yer alacak. Uyesi oldugu cemaatler falan beni ilgilendirmez, futbolcuyken saha icinde bize zararini gormedim o ozelliklerinin.

Kral Hakan Sukur :hat:

Futbolculuk yeteneklerini demiyorum, fakat fayda olarak karşılaştıracaksak Hakan'ın önüne geçilmesi zor. Tanju mesela olağandışı goller atardı,daha yetenekliydi ve çok da fayda verdi; ama Hakan Şükür'ün hem Galatasaray hem de Türk futboluna verdiği katkılar daha can alıcı.Zira Tanju da kendisi "Hakan Şükür hepimizi geçti" demiştir. Ha Hakan Şükür'ün "yetenek" kısmını Burak ile özdeşleştirmiyorum umarım anlaşılmıştır. Yoksa yeteneksiz de değildi,top tekniği yönünden tabii ki fiziksel yapısının da etkisiyle müthiş sayılmazdı.Onun başka özellikleri vardı. Bunu müteakip futbolculuk yaşantısı ile kendini aştı adam. Amma velakin Avrupa'da, o zamanlar Türk futbolcusunun da az gitmesinin ve biraz daha burun kıvrılarak bakılmasının psikolojik etkileriyle beraber duygusal yönünün zayıflığını yaşamıştır ve başarısız olmuştur.

Siyasi yönü beni de hiç ilgilendirmez. Futbola siyaset bulaşmasın diyoruz ama kendimiz bulaştırıyoruz. Verdiği katkılardan ötürü teşekkür ederim kendi adıma; saha dışı kendi tasarrufudur.

1k7bkG.jpg

Doğum günün kutlu olsun KRAL

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bende gördüm, Uefa ingilizce ispanyolca almanca ve türkce yayinladi bunu. Euro 2016 hesabi da kutlamis.

Krali sevmeyelim de tasa mi dönelim :) Dogum günün kutlu olsun GERCEK kral !

11988221_10154163153193222_2059401698335818196_n.jpg

11923224_10154163153763222_3906176499503486185_n.jpg

11921676_10154165133688222_7643109142892378721_n.jpg

Dünya Karması Efsaneler Kampı başladı.
Brezilya'lı 2 efsane Cafu ve Serginho ile beraberiz..

11951362_10154166421213222_7142765466502363741_n.jpg

Christian Karembeu,Clarence Seedorf,
Edgar Davids ve Claude Makelele ile beraber kokteyl ve akşam yemeği...Türkiye-Hollanda maçını da konuştuk..

Kral'ı yine çağırmışlar. Yapacaksın bu adamı sportif direktör o kadar.

tayyip öldükten sonra tabi.

Son düzenleme:
Yakışır kral'a :)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bursaspor'dan aldığımız sene 12 yaşındaydım.. bütün yaz hakan'ın yeni sezonda atacağı gollerin hayalini kurmuştum çocuk aklımla :D

yanıltmamıştı.. Feldkamp da sağolsun büyük hocaydı.. gol orucuna girdiğinde bile inatla kesmiyordu ve hiç vazgeçmiyordu..

Tanju'nun ayrılmasından sonra üzgün bir taraftardım ama neyseki çok geçmeden başka bir efsane bulmuştuk.. malesef Hakan'dan sonra o kadar şanslı değildik.. hagi'den sonra da sneijder'i bulmamız çok uzun sürdü..

Futbolcu olarak bizim Efsanemiz, ancak kendisini bir Adama adamasi ve o yolu futbola oranla daha cok yeglemesi anlasilir birsey degil.
Birak Kral Politikayi felan, senin yerin Futbolun Mutfagi....gel gel gel!

Ulan bunu hepberaber baski yapsak , dönermi acaba :( sportif TD yada direk TD olarak . Önünde herkes destur ceker

Gece geç olduğu için babam ŞL maçlarını izlememe izin vermezdi. Ben de uyumalarını bekleyip gizli izlerdim. Senin gollerinde kısık sesle az GOOOLLLL diye bağırmadım. Kral Hakan Şükür!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt