#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turk futbolunun gelmis gecmis en overrated kazmasi.

Overrated ama bol keseden gol atmis. Ilginc bir celiski. Top saklamis, etrafa top dagitmis, kafa toplari almis, takimi ileride tutmus ve dinlenmesini saglamis vs vs. Milli takim bu adami deli gibi ariyor. Ulkede golcu yok. Su anda bi Hakan Sukur'umuz olsa Milli takim su anda en az 15 puandaydi.

Overrated ama bol keseden gol atmis. Ilginc bir celiski. Top saklamis, etrafa top dagitmis, kafa toplari almis, takimi ileride tutmus ve dinlenmesini saglamis vs vs. Milli takim bu adami deli gibi ariyor. Ulkede golcu yok. Su anda bi Hakan Sukur'umuz olsa Milli takim su anda en az 15 puandaydi.

Yok canim hatta 22 puanla vizeyi almistik. Zaten o varken tum grup eleme maclarinda birinci cikiyorduk.
Top saklama, kafa toplari, top dagitma vs dediklerinin hepsi dogru. Ek olarak torino, inter, parma ve blackburn takimlarinin hepsinde sicmis ve saydigim tum bu takimlar kralin aslinda tam bir kazma oldugunu bir sezon icinde anlayarak hemen ertesi sezon sutlamislardir.. Avrupa'da bir Nihat Kahveci bile olamamistir Mr. Kral.

Son düzenleme:
Forum tarihinin gelmis gecmis en bos yorumu.

O kadar golu amcan mi atti?

Adamlar zaten bosuna efsaneler kadrosuna cagiriliyor. Kazma cunku...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum tarihinin gelmis gecmis en bos yorumu.

O kadar golu amcan mi atti?

Adamlar zaten bosuna efsaneler kadrosuna cagiriliyor. Kazma cunku...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kotu futbolcu demedim ki? Overrated kazma dedim. Kafa toplarindaki ustunlugu ve ayi gibi kondisyona sahip olmasi tartisilmaz. Gol'de atiyordu. Yalan yok. Ama kazmaydi kazma. GS disinda hic bir takimda basarili olamamistir. Bu kadar buyuk bir futbolcu gittigi 4 takimdan bir tanesinde de tutunamaz mi?

Yok canim hatta 22 puanla vizeyi almistik. Zaten o varken tum grup eleme maclarinda birinci cikiyorduk.
Top saklama, kafa toplari, top dagitma vs dediklerinin hepsi dogru. Ek olarak torino, inter, parma ve blackburn takimlarinin hepsinde sicmis ve saydigim tum bu takimlar kralin aslinda tam bir kazma oldugunu bir sezon icinde anlayarak hemen ertesi sezon sutlamislardir.. Avrupa'da bir Nihat Kahveci bile olamamistir Mr. Kral.

Tas yerinde agirdir diye bir atasozu duymadin mi?

ulan son 3 senede gsde en çok golü kim atmış bi bakın

gol atmayla bitiyorsa iş

son 5 senede tr liginde toplamda en çok gol atan kim

hakan şükür 2 gol attığı maçta 5-6 tane boş kaleye kaçırırdı

ha umut gibi pres gücü yüksekti ve kafa toplarında çok iyiydi ona bişey diyemem

burağa selçuğa kaprisli diyorsunuz ya

onların ikisinin kaprisini toplayıp 10la çarpın hakan şükür kaprisinin çeyreğini elde edersiniz

Burak takım oyununa zarar veriyor, Hakan Şükür katkı veriyordu

Ooo Kral HAKAN ŞÜKÜR, Seni Çekemeyenlerin Suratına TÜKÜR!!

O dediğin takımlarda oynayamamasının sebebi takımların onun üzerine kurulmaması.Çok gol kaçırıyordu ama büyük sebebi 90 dakika boyunca durmadan pres yapmasıydı.Futbol oynayanlar bilir,güçten düşünce topa hakimiyetin zayıflar ve bu adam gerçekten sinir edici biçimde pres yapardı.Çalım atamıyordı ve hatta komik durumlara da düşüyordu ama zararı nohut tanesi kadarsa faydası karpuz kadardı.
Bu adam sadece Galatasarayda değil milli takımda da çok çok başarılı idi.Zaten çalım atabilse ve gol ortalaması biraz daha yükseltse 1 yıl sonra Milan'a veya Barcelonaya giderdi ve Galatasarayın değil sadece Türk futbolunun efsanesi olurdu.
Tartışmasız Türk fubolunun uzak ara gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu ve dünyanın da en iyi kafa golcüsüdür.

11996899_10154168996318222_3509285405269534786_n.jpg

2 efsane Van Der Sar ve Pierre Van Hooijdonk ile maç öncesi soyunma odası... Bursa'da ki golü unutamamış kaleci..;))

11990582_10154169071528222_2036227412243140863_n.jpg

Diğer bir efsane Thierry Henry ile beraber.. — Thierry Henry ile birlikte.

2007-08 sezonu öncesi yaz döneminde Florya'da antrenmanda yakından görmüştüm. Takımda fiziği en sağlam en fit görünen Hakan Şükür'dü. Oynarlarken de diğerlerinden çok üstün görünüyordu şaşırmıştım baya o dönemlerde. 36 yaşındaydı üstelik.

hakanın son sezonlarındaki fiziği kariyerinde görüntü olarak en sağlam halleriydi. hayvan gibi göğüs ve karın kası yapmıstı.

Ben dünyada Hakan'dan daha iyi kafa golü atan başka bir futbolcu görmedim.

Kral'ı ben de ilk 2007-2008 sezonunu Ekim ayında Vestel Manisaspor-Galatasaray maçında canlı izlemiştim. Kornerden golünü de atmıştı o maçta.

Çok fit durumdaydı. Formundaydı yine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt