#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdilik es geçiyorum AMA bir daha seni birinin dediğini beğenmediğinde veya bir şey hoşuna gitmediğinde bu insanları katleden insanlıktan nasibini almamış kişilerin yakıştırmasını bana veya başka üyeye farketmez herhangi birine yaptığını görürsem eski hesabının üstüne bu hesapla gelmene müsade ettik artık onada etmem.Keza aynı şey yok islamcı şuna benziyorsun yok şu gibisin tavırlarında da geçerli.

-Tapatalk-

tavrinda ortada, yazilanlarda..
mertce yazilari silmeden diledigin gibi banlayabilirsin. kendini hakli gorsen coktan kellemi almistin bile. "bir daha gorursem vs" safsatalarini gec.. tipin mollaya benzemeyebilir ama zihniyet ve tavrin birebir. hadi size iyi forumlar GSCistan ve molla adminleri..

Düşündüm taşındım ve yaratıklar için myc alamam diye karar kıldım.

Amaaaa

KRAL HAKAN ŞÜKÜR !!! ÇEKEMEYENLERIN SURATINA İSTEDİĞİNİ DÖK . Galatasaray efsanesini kirlenmiş ahlaksız siyasetiniz ile silemeyeceksiniz tarihimizden

tavrinda ortada, yazilanlarda..
mertce yazilari silmeden diledigin gibi banlayabilirsin. kendini hakli gorsen coktan kellemi almistin bile. "bir daha gorursem vs" safsatalarini gec.. tipin mollaya benzemeyebilir ama zihniyet ve tavrin birebir. hadi size iyi forumlar GSCistan ve molla adminleri..

Ben seni banlayacak olsam kimseye sormam banlarım dilediğin gibi banlarsın falan geç bunları. Yazdıklarımı silmiyorum seni uyarıyorum açık açık sürekli aynı şeyleri yapıyorsun ona göre.

-Tapatalk-

Yandaş medya şimdiden gömmeye başlamış Hakan Şükür'ü. Hakan Şükür Türk futbolunun efsanesidir. Her yerden ismini kazısanız bile gönüllerden kazıyamazsınız.

Hakan Şükür olmasa o müzemizdeki ülkenin en değerli kupası olur muydu?

Biraz tutarlı olun lan Allahsızlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Diyelim ki Hakan Şükür'ün ismini sildiniz. Bu kareden nasıl sileceksiniz. Kimsenin gücü yetmez Hakan Şükür'ün ismini Galatasaray'dan silmeye, kalplerden kazımaya..

galatasarayin-uefa-kupasi-zaferinin-15-yil-donumu.jpg

Onur Belge'nin bahsettiği basıp giden forvetlerden biridir kendisi her anlamda :)

Kimse gecmisi silemez. Bu adamin Türk futbolu ve Galatasaray icin yaptiklari ortada.

Az önce Hakan Sükür'ün kirdigi rekorlara göz attim, sayfa sayfa rekorlari var adamin. Türk futbol tarihinin en basarili sporcusudur kendisi, benim gözümde hic bir sekilde tartismaya acik degildir bu konu.

EFSANEMIZ Hakan Sükür'ün basarilarina ulasabilecek bir futbolcu cikmaz, ne önümüzdeki 50 sene de ne de 100 sene de.

Bu adama terorist demek nasil bir kafadir, sanki darbeyi Hakan Sükür gerceklestirdi. Biraz tutarli olun yahu. Baskomutan dediginiz adamin ne pislikler yedigini hepimiz cok iyi biliyoruz, ondan büyük hain var mi ki bu ülke de. Yillarca Feto ile icli disli olan adamin simdi ki haline bak.

Kimse gecmisi silemez. Bu adamin Türk futbolu ve Galatasaray icin yaptiklari ortada.

Az önce Hakan Sükür'ün kirdigi rekorlara göz attim, sayfa sayfa rekorlari var adamin. Türk futbol tarihinin en basarili sporcusudur kendisi, benim gözümde hic bir sekilde tartismaya acik degildir bu konu.

EFSANEMIZ Hakan Sükür'ün basarilarina ulasabilecek bir futbolcu cikmaz, ne önümüzdeki 50 sene de ne de 100 sene de.

Bu adama terorist demek nasil bir kafadir, sanki darbeyi Hakan Sükür gerceklestirdi. Biraz tutarli olun yahu. Baskomutan dediginiz adamin ne pislikler yedigini hepimiz cok iyi biliyoruz, ondan büyük hain var mi ki bu ülke de. Yillarca Feto ile icli disli olan adamin simdi ki haline bak.

Terörist değil de cemaatın bir üyesi.

Boşuna ağlamasın zamanında akp milletvekili olduğu günleri unutmadık.

Siyasete bulaştığı gün mağduriyetini kaybetti

Ben Kralı severim gerek milli takım gerek galatasarayda çok iyi performans ortaya koydu ama siyasete girerek kendi ayağına kurşun sıktı.

Hiç olmazsa yanındaki adamı satmadi.
Ergenekon dediler balyoz dediler onlara terorist deyip iceri attilar şimdi sıra bunlarda.
Turkiye futbol tarihinin yarisi Kralin basarilariyla doludur anca Türk futbolunu silerseniz onuda silersiniz.

Son düzenleme:
Mal varlığına el koymuşlar. 200 milyon TL
Bu adam ama senelerce üst düzeyde futbol oynayarak o paraları kazandı. Siyaset ile daha fazlasına sahip olanlar sadece bizim ülkede var zaten. Hangi yollar ile o paralara sahip olduklarını hepimiz öğrendik zaten.

Yazık gerçekten yazık.
Galatasaray lı olarak içimiz kan ağlıyor. İnşallah bir gün her iki Nalet olası siyasi taraflar yok olur.
Hem Amerika'da olanın cemaati hemde Türkiye'de işgal edenler yok olur gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt