#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'dan, Türk Futbolundan ismini kazısınlar. Ne fark eder? Bu taraftar unutur mu bu adamı? İstediklerini yapsınlar.

Daha 8-9 yaşımda pazardan aldığımız "H.Şükür 9" formasını giydiğimde yaşadığım heyecanı, aynı şekilde 15 yaşında ilk defa onu canlı gördüğümde, ilk defa stadda maçını izlediğimde yaşadığım heyecanı hiçbir zaman yaşamadım, yaşayacağımı da zannetmiyorum.

O yüzden ellerinden geleni yapsınlar gözümdeki, gözümüzdeki değerinden hiçbir şey kaybetmez.

Hakan Şükür KRAL'dır ve o şekilde de kalacak!

Hakan Şükür Galatasaray' ın ve Türk Futbolunun kralıdır. Bu değişmez. Bir suç işlemişse de cezasını çekecektir.

Yalnız medyaya iki çift lafım olacak, Galatasaray' lı eski futbolcu Hakan Şükür için göz altı kararı alındı ifadesinin başındaki Galatasaraylı eski futbolcuyu kaldırıp AKP Eski Sakarya Milletvekili koyarsanız daha isabetli olur, zira Galatasaray bir siyasi yapılanma değildir!

Sent from my iPhone using Tapatalk

uluslararası mahkemelere giderse geri alabilir hakkını sonucta spordan kazanmıştır çoğu parayı

Yazdıklarını okudum hiç samimi gelmiyor açık konuşmak gerekirse. En başından bu siyasetti cemaatti bilmem neydi girmeyecekti hiç bu toplara. Gelecekti kulüp içerisinde futbol şubesinde herhangi bir görev alacaktı ama yazık etti kendine yazık etti o koskoca kariyere.

Yazdıklarını okudum hiç samimi gelmiyor açık konuşmak gerekirse. En başından bu siyasetti cemaatti bilmem neydi girmeyecekti hiç bu toplara. Gelecekti kulüp içerisinde futbol şubesinde herhangi bir görev alacaktı ama yazık etti kendine yazık etti o koskoca kariyere.
Kariyeri pek zedelenmez dünya futbol tarihinde.

Siyasete girmeseydi keşke dediğin gibi ama yani yinede.

biraz baktımda belli bi bölüm kandırıldımcılara katılacakmış gibi gidiyor. genede emin olamadım

Kariyeri pek zedelenmez dünya futbol tarihinde.

Siyasete girmeseydi keşke dediğin gibi ama yani yinede.
Dünya futbol tarihinde zedelenmeyebilir lakin kendi ülkesinde kendi topraklarında ciddi ölçüde zedelendi. Yanlış olmasın benim düşüncelerim 15 temmuz ile falan değişmedi. Milletvekili iken bir soru sorulduğunda "Ben bilmem büyüklerim bilir" deyip milletvekili maaşı alırken, milletvekilliği yaptığı esnada yasal olmamasına rağmen televizyonlarda yorumculuk yaparken falan bitmişti zaten insanların gözünde. En azından benim gözümde.

Şimdi geri adım atmışa benziyor sanırım "kandırıldım"a kadar gidecek bu iş :red: Lakin çok geç.

Fazla inandirici gelmedi aciklamalari.

Benim anlayamadığım bi mesele var madem bu örgütle uzaktan yakından alakası olanları tutukluyolar bu örgütün palazlanmasını sağlayıp 2-3 yıla kadar kola kola ülkeyi yönetenlerin ne ayrılacağı var?Fetonun ülkenin bütün önemli yerlerine sızmasına göz yumanlar şu an büyük vatansever hakan şükür gibiler atan haini çözemedim bu işi.

Dünya futbol tarihinde zedelenmeyebilir lakin kendi ülkesinde kendi topraklarında ciddi ölçüde zedelendi. Yanlış olmasın benim düşüncelerim 15 temmuz ile falan değişmedi. Milletvekili iken bir soru sorulduğunda "Ben bilmem büyüklerim bilir" deyip milletvekili maaşı alırken, milletvekilliği yaptığı esnada yasal olmamasına rağmen televizyonlarda yorumculuk yaparken falan bitmişti zaten insanların gözünde. En azından benim gözümde.

Şimdi geri adım atmışa benziyor sanırım "kandırıldım"a kadar gidecek bu iş :red: Lakin çok geç.
Ben hakan şükürü futbolcu olarak değerlendirilip öyle yorumumu yapıp diğer özel veya siyasi tarafını ayrı köşeye yazarım.

Türkiye futbol tarihinin en başarılı santrforudur tartışılmayacak şekilde. Uefa şampiyonluğu var adamın bizimle. Bunu kimse silemez tarihten. Kendisi bile silemez ve zedeleyemez.

Salakligina doyma sukur.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hakan şükürü futbolcu olarak değerlendirilip öyle yorumumu yapıp diğer özel veya siyasi tarafını ayrı köşeye yazarım.

Türkiye futbol tarihinin en başarılı santrforudur tartışılmayacak şekilde. Uefa şampiyonluğu var adamın bizimle. Bunu kimse silemez tarihten. Kendisi bile silemez ve zedeleyemez.
İşte tam da bu yüzden üzülüyoruz ya Fatih. Tarihimizdeki sıradan futbolculardan biri olsa hatta Ümit Karan vs... ayarında biri olsa bu kadar üzülmeyiz zaten. Ben de kendisini siyasetten cemaatten vs... ayırıp sadece sportif anlamda değerlendirmek isterdim lakin buna izin vermeyen bilakis kendi tercihleridir.

Yoksa sadece sportif anlamda değerlendirirsek hem milli takımın hem Galatasaray'ın tartışmasız en başarılı santraforudur bunu tartışmam bile.

Bu islere girmemesi icin yillarca uyarildi

Pek inandirici gelmedi aciklamalari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt