#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray da bir konjonktür var onun için bu cemaat yapı sızamaz sızdıysa bile oladar etkili değildir çünkü gk alınan üyelerin%80 lise mezunu diger kalan kişilerde bu konjonktürün getirdiği kişiler yani dazlak kafalıların başı inan kıraçın cemaatçi olduğunu düşünmüyorum oyüzden gelemezler

Ulan malak, senin yüzünden baban hapishanelerde hayatının son nefesine kadar yaşayacak... Ama senin gibi fetö ve fetöcüler babasını da böyle satarlar.

Bu arada adlarını hatırlamıyorum ama forumda bir kaç fetöcü vardı ne oldu onlara?

1 kişiye bağlanıp, aklı ve ruhu teslim etmek, ağzından çıkan sözlerle hareket etmek, aptallıktır ve çok tehlikeli bir durumdur.

Hakan Şükür'ün ne olduğunu, FETO'ya olan sevgi ve saygısını herkes bilir zaten.

Gram aklı yokmuş diyor insan lakin, attığı gollerden, kırdığı rekorlardan ve kaldırdığı kupalardan dolayı yine de KRAL'dır.

Çok yazık oldu çok. Birçok Galatasaraylı ve Türk milletinin kahramanı ne hale düştü. Ben onu yine sporcu kimliği ile hatırlamaya çalışacağım ama, birçok kesim tarafından tamamen bitti. İbretlik, ders alınmalı.

Siyasi tarafını sevmesemde Türk Futboluna, Galatasaraya ve ülke tanıtımına yaptığı katkı ortada. Haksızlık edildiğini düşünüyorum. Ona ve diğerlerine. Siz kandırıldıysanız onlarda kandırılmıştır bu kadar basit.

Türkiye'nin en iyi markalarını cemaat yapmışmışta!!!!
Kimmiş en iyi futbolcu Torinolu şaban mı??NErde başarılı oldu bu adam?
Boş kaleye zorla gol attırılıyordu,bizi sinirden çılgına çeviriyordu .. En başarılı filanla alakası yok seni Metin oktaylar baba gündüzler lefterle şunlar bunlar çarpar..
Enes ne zaman en iyi basketçi oldu???
Saydıkları markalara bak,en iyi hastaneymiş en iiyi dershaneymiş oymuş buymuş SAFSATA!!
Fakirin fukaranın çocuğunu ATATÜRK deccal bediüzzaman öldürdü diyen evlerinde KURAN-I KERİM yerine safsatalarını okutturan binbir türlü hile hurda yalan hırsızlıkla genç dimağları zehirleyen bugünde halkına mermi bomba attıranlar mı temiz oldu!!
LAfım sana vatan haini sen kim olduğunu çok iyi biliyorsun ve hakettiğini alacaksın..

Hayirda babasi niye tutuklanmis. Misal benim hayali sucumdan dolayi niye babam tutuklanacak

Türkiye'nin en iyi markalarını cemaat yapmışmışta!!!!
Kimmiş en iyi futbolcu Torinolu şaban mı??NErde başarılı oldu bu adam?
Boş kaleye zorla gol attırılıyordu,bizi sinirden çılgına çeviriyordu .. En başarılı filanla alakası yok seni Metin oktaylar baba gündüzler lefterle şunlar bunlar çarpar..
Enes ne zaman en iyi basketçi oldu???
Saydıkları markalara bak,en iyi hastaneymiş en iiyi dershaneymiş oymuş buymuş SAFSATA!!
Fakirin fukaranın çocuğunu ATATÜRK deccal bediüzzaman öldürdü diyen evlerinde KURAN-I KERİM yerine safsatalarını okutturan binbir türlü hile hurda yalan hırsızlıkla genç dimağları zehirleyen bugünde halkına mermi bomba attıranlar mı temiz oldu!!
LAfım sana vatan haini sen kim olduğunu çok iyi biliyorsun ve hakettiğini alacaksın..
Diğerleri bence de saçma ama en başarılı futbolcu Hakan Şükür. Objektif olan her insan bunu söyler ve görür.

Adamın kırmadığı rekor yok. Hâlâ Torinolu Şaban falan diye küçük düşürücü laflar kullanılıyor. Futbolcu kimliğine kimse laf edemez bence.

Diğerleri de umrumda değil, ben onu hep futbolcu olarak hatırlayacağım.

Çocukluğumda bana futbolu sevdiren, sokakta futbol oynarken gol atınca Hakan Şükür ve gooool diye bağırtan, milli takım ile dünya üçüncüsü olup bizleri sevince boğan, Uefa kupasını kaldırıp hepimize bugüne kadar yaşayamayacağımız sevinci yaşatan, kırılmadık rekor bırakmayan FUTBOLCU ve Galatasaray efsanesi olarak hatırlayacağım Hakan Şükürü.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ulan ben hayatımda ilk defa tepemden geçen F16larla üzerimizden ateş eden Cobralarla (askerlik yapanlar bilir g3 sesini 100le çarpın) ailemin hayatından korkmuşum, eskaza bir tanesi acaba oturduğum evde tepemize düşer mi diye terörü iliklerime kadar hissetmişim bazıları hala bunlar olmamış hiç yaşanmamış gibi davranıyor. O geceki şehitlerimize, yıllardır bu ..... çocuklarının milyonlarca insanın hakkını nasıl çaldıklarına değinmiyorum bile.

Kendimi zorluyorum Ertuğ diyorum girme şu muhabbetlere bu insanlar hasta, bunlarda insanlık yok bulaşma diyorum ama gerçekten en sakin adamı bile sinir hastası yapmaya uğraşıyorsunuz.

Hakan Şükür'e de ne diyeyim, hala gözümde futbol efsanesidir ama kendisine Allah akıl fikir versin. Insan ailesi hariç kimseye böyle bağlanmamalı.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğerleri bence de saçma ama en başarılı futbolcu Hakan Şükür. Objektif olan her insan bunu söyler ve görür.

Adamın kırmadığı rekor yok. Hâlâ Torinolu Şaban falan diye küçük düşürücü laflar kullanılıyor. Futbolcu kimliğine kimse laf edemez bence.

Diğerleri de umrumda değil, ben onu hep futbolcu olarak hatırlayacağım.

Çocukluğumda bana futbolu sevdiren, sokakta futbol oynarken gol atınca Hakan Şükür ve gooool diye bağırtan, milli takım ile dünya üçüncüsü olup bizleri sevince boğan, Uefa kupasını kaldırıp hepimize bugüne kadar yaşayamayacağımız sevinci yaşatan, kırılmadık rekor bırakmayan FUTBOLCU ve Galatasaray efsanesi olarak hatırlayacağım Hakan Şükürü.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sevgili kardeşim , duygularını renklerin sevdasından geldiğini anlıyorum
Yaşınızın kaç olduğunu bilmiyorum ama sana samimiyetle şunu söyleyebilirim ki taraftarların çoğunu dep deli ediyordu çoğu zaman..

Diğer alanlarda olduğu gibi sporda da bazı Fetöcüler ön plana çıkarıldı bazıları onlardan olmadığı için alaşağı edildi..

Hakan zeka ve kültür olarak o kadar sıradan birisi ki..Gözümün önünde herşey şuan,ilk çıktığı anlardan itibaren..

Milletvekili olabilecek ne kapasitesi var bu adamın ALLAH aşkına bana söyler misin?
Beni temsil edemez bu adam..Benimle oturup sohbet dahi edemez..Mecliste hangi konuda görüşleriyle yön verebilir bir söyleyin bana ya...

Gençlik zamanlarında bizdeki ilk yılındaki televoleyi aç izle ne demek istediğimi anlarsın..
Youtube da yaz kaçırdığı goller diye eğer o zamanlara yetişemediysen

En formda zamanında en baba attığı gollerden olan leeds maçındaki golünde bile bomboşken geriye süre süre attı o golü,bugün eren aynısını yapsa neler deriz..Avrupa'ya gitti gördük ne olduğunu..
Gözününzde fazla büyütmeyin bence ..İnanın SAunderslar Gütshovlar ümit karanlar vs bu adamdan daha yetenekliydi..

Ulan ben hayatımda ilk defa tepemden geçen F16larla üzerimizden ateş eden Cobralarla (askerlik yapanlar bilir g3 sesini 100le çarpın) ailemin hayatından korkmuşum, eskaza bir tanesi acaba oturduğum evde tepemize düşer mi diye terörü iliklerime kadar hissetmişim bazıları hala bunlar olmamış hiç yaşanmamış gibi davranıyor. O geceki şehitlerimize, yıllardır bu ..... çocuklarının milyonlarca insanın hakkını nasıl çaldıklarına değinmiyorum bile.

Kendimi zorluyorum Ertuğ diyorum girme şu muhabbetlere bu insanlar hasta, bunlarda insanlık yok bulaşma diyorum ama gerçekten en sakin adamı bile sinir hastası yapmaya uğraşıyorsunuz.

Hakan Şükür'e de ne diyeyim, hala gözümde futbol efsanesidir ama kendisine Allah akıl fikir versin. Insan ailesi hariç kimseye böyle bağlanmamalı.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgili renktaşım kardeşim; vatanın bekaası,vatandaşlarımız canlarımızın hayatı ortadayken susmak bize yakışmazz..NET!
Hala konuşabiliyorlar şöyle böyle diye o pis iğrenç yalan dolan algı oluşturma çabalarına neferleri devam ediyor..
Bu aşağılıklığı burada bugün göreceğime inanmazdım ama şoka girdim

Sen benim anamı bacımı kardeşimi tarayıp öldüreceksin kardeşlerimi bombalayacaksın ve gelip konuşacaksın...

Maçanız sıkıysa gelin de karşımda konuşun , bunlara fırsat vermeyelim susmayalım

Hakan Şükür hiç bir zaman akıllı bir adam olmadı. Üç kağıtçı hacı hoca tayfası peşinde geçti yılları. O zaman da eleştirildi bunlar ama milletin inancından size ne deniyordu o zamanlar.

Aynı şekilde Feto diyince sen ne diyorsun lan Çok Saygıdeğer Sayın Fethullah Gülen Hocaefendi Hazretleri diyeceksin diye de çıkışıyorlardı o zamanlar (cidden bu muhabbet vardı yav abartmıyorum hocaefendi hazretleri demeyince Allah'a peygambere küfretmişsiniz muamelesi görüyordunuz)

Ha ne oldu siyasi ve ekonomik rüzgarlar ters esince 10 sene önce de 20 sene önce de sokaktaki çocuğun dahi hain olduğunu bildiği Feto'nun hain olduğunu 15-20 milyon insan bir miktar gecikmeli olarak algılayabildi.

Özellikle ilişkilerini fazlaca göz önünde yaşayan popüler figürler açık hedefler haline geldi.

Bizi ilgilendiren kısma gelince.

Hakan Şükür büyük futbolcuydu bu bir gerçek. Bu değişmez.

Feto ile ilişkisi var diye ona gösterilen tepki bana biraz komik geliyor sadece aslında yukarıda onu izah etmek istedim. Çünkü bu çok basit bir denklem.

Feto her zaman üç kağıtçı, soytarı bir hain miydi? Evet. Hakan'ın onu bağlılığı ortada mıydı? Evet.

O zaman bunun için belirli bir kesimden zaten tepki görüyordu. Sadece siyaseten rüzgar döndüğü için hedef tahtasında olması bana saçma geliyor. Burada önceki yıllarda da iyi futbolcu ama çok yanlış kişilerle birlikte, iyi yolda değil, yanlış yapıyor diyorduk "bize ne siyasi görüşünden, sizin derdiniz dinle, GS efsanesine neler deniyor" diye zırıldıyordu millet.

Sadece kafamda oturtamıyorum.

En iyi baklavacı mı ? Ne alaka lan bayağı güldüm buna..
Bu arada en iyi dershane ve okulu sınav başarısı ile söylüyorlarsa bana da sınav sorularını verseler full yaparım herhalde. Twitterda görmüştüm ahiret Sorularını da çalmış olmalılar çünkü kul hakkı yemek günahtır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
İyi ki doğdun Kral!

CrOVIasWAAIQRra.jpg

Iyiki doğdun Juventus a attığın o gol ne goldu Berkant li zamanda

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt