#9 Haris Seferović

Umarim toparlar. Gol kaçabilir ama bu tecrübede bir adam kaleci ile baş başa ofsayttaki adama pas atmaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelmeden önce yazdım bitiriciliği çok sıkıntı dedim. Bunu Jesus salağı Barça maçında kaçırdığı golde kendini yerlere attığı için demedim.

Sefer'i geçmişten beri takip eden biri olarak diyorum. Marcao'nun hatasında bize attığı golde şok geçirmiştim. 40 defa vursa o top bir daha oraya gitmezdi. Türkiye maçında bize attığı gol yine öyle...

Neyse uzun lafın kısası bize bu adamdan 1. forvet olmaz. Umarım bonservisini almak zorunda kalmayız. Malum 25 maç oynatınca satın alma maddesi devreye giriyor. Bonservisi sorun değil de 2. forvete 2.5 milyon € maaş bağlamak koyar be...

gol atsan bari

yazayım bunu gomis efendiye yazdıgımda 30 gol atmıştı

ilk yarı harcadığı pozisyon komikti.
2.yarıdaki biraz şanssızlık

bu gol atamama problemi gelip geçer de bu arkadaşın alametifarikası sırtı dönük oyunu değil miydi? ayakta duramıyor hava topu alamıyor, top tutamıyor. Geçiçi bir durumdur ve düzelir umarım. Şu haliyle bana fena derecede eski bir futbolcumuzu hatırlatıyor maalesef...
burak yılmaz gol atıyordu bunda o da yok 😀

hırslı çalışkan top paylamışımı fazlasıyla yapmaya çalışıyor ama fazla paylasıyor orda o hareket yapılır mı arkadas ya kendine gel

3 haftada adam gömülmüş yine. Biraz sabır ya. Kerem ve Yunus ile uyum sağlayamadı henüz biraz daha zamanı var

başka bir topçu ama isim veremem şimdi. olur da sefer ilerde tutarsa g-t olurum :D
Yaz yaz çekinme bundan olmaz, kariyeri belli zaten. Hiçbir zaman o seviyelere çıkamadı ve ön görülen potansiyele ulaşamadı.

Lukunku vardı :red: Biraz ileri gideyim Diagne'den nefret eden bir adam olarak diyorum gerisini siz anlayın sustum ben :uiyy:

Yaz yaz çekinme bundan olmaz, kariyeri belli zaten. Hiçbir zaman o seviyelere çıkamadı ve ön görülen potansiyele ulaşamadı.

Lukunku vardı :red: Biraz ileri gideyim Diagne'den nefret eden bir adam olarak diyorum gerisini siz anlayın sustum ben :uiyy:
havadan ve yerden ikili mücadelelerdeki goruntusu bana feci derecede mitroglunu hatırlatıyor maalesef.

havadan ve yerden ikili mücadelelerdeki goruntusu bana feci derecede mitroglunu hatırlatıyor maalesef.
heh heh aynen o da olur bak. O reis gene bir maç almıştı bu kardeşimiz maçları veriyor gibi.

Şampiyon olursak resmen Gomis sayesinde olacak. Tek başına 6 puan az değil.

Kerem ve Yunus'un oyun anlayışı da merkez forvetlerimizi yetersiz gösteriyor. İlk 3 hafta Lewa bizde olsa belki 3-4 tane salladı ama o bile nerde la bu adam dedirtebilirdi. Beklerin orta yeteneği NN ekonomi bilgisi kadar, kanatlar desen hep bana hep bana... Ayar çekilmesi şart.

Geri
Üst Alt