#9 Haris Seferović

Seferovic iyi bir santrafor degil. Bunu ilk geldigindede yazmistim, su anda bana katılmayan renkdaslarin sezon sonu gelmeden benle ayni fikirde olacaklarından eminim.
İyi olmasına gerek yok ki kendisi yerine donku geri çağırıp forvete kosak 3. haftadan 4 tane golü vardı.

atmadığı golden sonra psikolojik olarak bitmesi normal

Transfer olduğunda bir analiz izlemiştim. o analizde seferoviç in bir çok pozisyonda saç baş yoldurabileceğini ancak etrafındakilere gol pozisyonlarına girmeleri için çok boş alan yaratabileceği belirtilmişti. Bugün saç baş yolduran pozisyonlarını gördük. İnşallah olumlu taraflarını da önümüzdeki maçlarda görürüz.

Bence iyi oynadı o da, eleştiriler karşı karşıya pozisyonda pas tercihi çok göze battığından

Onda da belli ki geçen haftaki maçtan sonra bu konuda takımla konuşulmuş, o da arkadaşının daha müsait olduğunu düşündü
Bunu düşünmesi de güzel aslında
Ve takım oyunu adına bence çok olumlu
Ama bu tür konuşmalar yapınca ince bir çizgi var tabi, arada böyle tercih hatası durumlar da olabilir

bunca yıldır futbol izlerim, o yaptığın saçmalık neydi yav hala inanamıyorum. vurup kaçırsan gayet normal bişey olurdu da bu yaptığın akıl ve mantıkla izah edilecek gibi değil

İlk yarıda kaleye vurmak yerine Akbaba'ya pas çıkarman büyük rezillikti.

Böyle bir pozisyonda kaleyi gördün mü zımbalayacaksın. Özellikle topu aktarmak istediğin adam Akbaba ise x2 güç ile zımbalayacaksın.

Bana birini hatırlatıyor eskilerden🙂

Geri
Üst Alt