#9 Haris Seferović

2017-2018 2018-2019 sezonlarında Benfica da 26-27 gol atmış. Onun dışında bütün sezonlar çok kötü performansı. Portekiz ligi de Hollanda ligi gibi 3 büyüklerin açık ara yaptığı iç saha maçlarının özellikle 5-6 ya çok rahat gittiği ligler. Bizim ligin 2010 'ların başına kadar ki halı yani. O sezonlarda pek önemli degil gözümde. Kısacası çok iyi bitirici değil zaten bu adam. Yanlış transfer olma ihtimali yüksek görünüyor şu ana kadar.

Gomis golden önce mükemmel sıyrıldı bu onu pek yapamıyor mesela. Gol yok, pas yok, top dağıtma yok, top tutma yok giden top duvara çarpmış gibi dönüyor, hız yok, bitiricilik yok, 25 maç oynadığında bonservisi alınmak durumunda kalıyor ise ve hep bu tarz oynayacak ise 25 maç kesinlikle oyantılmamalı, maaşı da az buz değil. Gerekirse 2 forvet alsınlar.

Son düzenleme:
Gomis golden önce mükemmel sıyrıldı bu onu yapamıyor mesela. Gol yok, pas yok, top dağıtma yok, top tutma yok giden top duvara çarpmış gibi dönüyor, hız yok, bitiricilik yok, 25 maç oynadığında bonservisi alınmak durumunda kalıyor ise ve hep bu tarz oynayacak ise 25 maç kesinlikle oyantılmamalı, maaşı da az buz değil. Gerekirse 2 forvet alsınlar.
antalya maçındaki golde benzerini yapmamış mıydı atağı başlatırken

Tüm geceyi bu heriften nasıl fayda sağlarız diye düşünerek geçirdim.

Çözüm çift forvet ve gomis-seferovic ikilisi.

Bildiğimiz gibi gomis 90 dakikayı kaldıracak kondisyona sahip değil. Seferovic tüm maç gomisi sırtında pozisyonun olduğu yere taşıyacak. Gomiste uygun noktaya geldiğinde bunun ensesine vurup durmasını söyleyecek.

Golü atan gomis 30 metre tribünlere koşup sevinmeyecek onu da seferovicin üstüne çıkarak yapacak. Bu sayede iki oyuncudan da %100 verm elde edebiliriz.

Acil Gol atması Lazım Acil Yoksa Sanıyorumki Özgüven Kaybı Yaşayacak Muhtemelen Okan Hoca Haftaya Yine Onla Başlayacak Bence Bu Sefer Atacak

Kendisine çok üzüldüm ya. Umarım özgüven kaybı yaratmaz. Bir süre formayı ısırarak gezdi. Toplayacaktır, tabii müsaade edilirse. En azından vurdumduymaz değil, biraz sabır gerekiyor. 2 maçtan adamı darağacına çıkardınız
Kerem ve Yunus’tan hiç pas alamadı desek yeridir.

la gelirken her yer söylüyordu zaten bazı kaçırdığı pozisyonlar saç baş yoldurur, o kadar basit diye. Şimdi niye şaşıyorsunuz?

Doğru yerde doğru pası alabilirse kanat kardeşler ve akbaba'dan kendisini gösterecektir. Arkasına Mertens gelince görmek lazım. ilk yarılar perişan oluyor. Oyuna küsmüyor en azından o anlamda iyi.

Gomis golden önce mükemmel sıyrıldı bu onu pek yapamıyor mesela. Gol yok, pas yok, top dağıtma yok, top tutma yok giden top duvara çarpmış gibi dönüyor, hız yok, bitiricilik yok, 25 maç oynadığında bonservisi alınmak durumunda kalıyor ise ve hep bu tarz oynayacak ise 25 maç kesinlikle oyantılmamalı, maaşı da az buz değil. Gerekirse 2 forvet alsınlar.
Yıllık 2.7 milyon euro ya çok çok daha iyi futbolcular kiralayabilirdik.
Santrfor değil golcü değil tamamlayıcı presçi forvet bu.
Kendine gelen 10 hava topundan 1 tanesine kafa vurabildi.
2-3 hafta sonra yine böyle güçsüz vs devam ederse zararın neresinden dönersen dön kar diyip 25 maç oynatmamak mantıklı

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Frankfurt da hic begenmiyordum ve benfica da okadar gol atmasina sasirmistim.
Seferovic bizde tutmaz, bize gol atan oyuncu lazim

Biz daha önce de golcüler aldık, Diagne, Falcao vs.. Hepsine kötü dedik. Topla buluşamadıkları için hep kötü göründüler. Dün savunmanın yapmış olduğu hatada Seferovic kalitesinde bir oyuncunun yapması gereken kalecinin sağ ayağının dibinden sert ayak içi bırakmak olmalıydı. Pozisyon buna çok uygundu ama o beklemediği anda top kapınca belki de ne yapacağını bilemedi tam olarak ama klasına yakışmadı her ne olursa olsun. Onun dışında bence mücadelesi iyi, takımın pres zamanlaması çok kötü, Sefer baskıya gittiğinde arkasından doğru baskı yapacak oyuncu grubunu bir türlü bulamadı. Bu durumun kendisini yorduğunu düşünüyorum. Futbolda her nüans çok önemli, doğru zamanda doğru prese kadar.

Forvet olsada her geleni atacak diye bir kural yok atarda kacirirda o sorun degil ama sanki isteksiz gibi geliyor bana, hazirlik macinda sanki daha iyi oynuyordu, bir sorun var ama ne bilmiyorum.

Kendisine çok üzüldüm ya. Umarım özgüven kaybı yaratmaz. Bir süre formayı ısırarak gezdi. Toplayacaktır, tabii müsaade edilirse. En azından vurdumduymaz değil, biraz sabır gerekiyor. 2 maçtan adamı darağacına çıkardınız

Kesinlikle. Adam asmaca gibi futbol yorumluyoruz ama ülkemiz gerçeklerini ve futbolumuzun durumu da ortada. HS burun kıvırcağımız bir oyuncu değil. Oyun stilimize uygun olmayabilir ama boklayıp durmak da fayda vermez. Destek vermeli

Gelirken çok sevinmiştim halada umutluyum kendisinden. Ancak kanatlarla uyumu biraz bozuk bazı pozisyonlarda morali düştü dün akşam.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Geri
Üst Alt