Berk Altuntaş
Parçalı Üye
- 29 Nisan 2019
- 4.187
- 2.459
- 1.148
45 dk oynamadığı için sözleşmesini uzatacak kalan 16 maça dahil değil sanırım bu maç. Bu şekilde parça parça oynatılıp ilk fırsatta göndermek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cansın keromNoldu sana girdi herhalde gol
Noldu GSli olduğun mu aklına geldi lanCansın kerom
Kotu gundede burdaydik iyi gundede burdayiz kankam kaldimi bizim gibi cimbomlular?Noldu GSli olduğun mu aklına geldi lan
@Oğuzhan Topçu sen ben işteKotu gundede burdaydik iyi gundede burdayiz kankam kaldimi bizim gibi cimbomlular?
hayırdır Galatasaray topçusuna bu kinin nereden geliyor?beIN Sports'da "Gol attınız ne hissediyorsunuz?" diye soru sordular adama. Arkadaşım mal mısınız? Adam gol mol atmadı. Aksine gol kaçırdı. Gidip de buna yazmayın golü sakın.
Oguzhan Heybet yap bari yegenimin adini@Oğuzhan Topçu sen ben işte
Çünkü berbat bir topçu ve gol attığı falan söyleniyor yayıncı kuruluş tarafından. Bilerek pohpohluyorlar ki taraftar Seferovic'e tepki göstermesin. Seferovic'e tepki göstermeyeceğim de kime göstereceğim ben taraftar olarak?hayırdır Galatasaray topçusuna bu kinin nereden geliyor?
sen mükemmel(!) bir yorumcusunÇünkü berbat bir topçu.
![]()
bence 10+ gol atacak bu sezon
uzun zaman sonra birine wow attımKotu gundede burdaydik iyi gundede burdayiz kankam kaldimi bizim gibi cimbomlular?
Sen parkta elma sekeri yerken abin burda Keramettin ile fussball uzerine tartismalara girerdi.uzun zaman sonra birine wow attım
Ağlattın. Böleyim şu anSen parkta elma sekeri yerken abin burda Keramettin ile fussball uzerine tartismalara girerdi.