#9 Haris Seferović

Böyle hırslı adamlar lazım bize. Tutuk başlasa da ben hala inanıyorum kendisine, çok faydalı olacak. İcardi tatil yapmaya gelmiyorsa, güzel bir rekabet olacak forvet bölgesinde.

Gol sevincine dikkat ettim simdi, her ne kadar atmamis olsa da :), biraz dolmus ve bu gol umarim iyi gelir. Futbolcumuz neticede kizsakta iyi ve verimli olsun isteriz. Umarim bundan sonra daha iyi isler cikarir ama simdilik iyi sinyaller vermedi beklentilerin altinda oldugunu dusunuyorum.

Milimlik ofsayt olan pozisyonda pası atan da ayrı cins. O gol vuruşu kendine getirir umarım Seferoğlu'nu.

Golü direkt atmasa da psikolojik olarak iyi geldi o gol. Ofsayt pozisyonundaki net vuruşundan belli. Aksi takdirde yanındaki oyuncuya pas vermeyi denerdi yine.

Valla bugun de iyi gorunduyse haftalardir rezil vaziyetteydi diyeydi. Cok iyiydi diyemem. Hirslanmis ama onu net gorduk gollerden sonra. Tek soyleyecegim su: ne yapin edin bu adamin opsiyonunu zorunlu yapacak dakikalari vermeyin, gerekirse sampiyonluk kacsin vermeyin.

bugün daha istekliydi, zamanla toparlar umarım. pes edecek bir karaktere benzemiyor pek

Gomis bugün sıfır pozisyondan pozisyon takibiyle gol attı bunu sefer mümkün değil yapamaz o yüzden her zaman gomis bundan önde olacaktır.

Çöp muamelesi yapılan şu adam bizim değil de BJK'nın forveti olsa şuan tapılıyor olurdu muhtemelen. Fenerin bir ara Caner'li Appiah'lı sağdan soldan bindirnmenin çok olduğu bir dönemi vardı, o dönemdeki gibi bir oyun anlayışında çok yararlı olurdu. Çok gol atar mıydı bilemem ama yararlı olurdu. Ortadan veya kanat-ortadan içe hızlı girilecek pozisyonların forveti değil gibi..

3 forvetimizin de üst seviyede top oynaması çok önemli.
Oyunu açamadığımız maçlarda çok ihtiyacımız olacak. Kendine güvenini bir an önce kazanması gerekiyor.
Hala çok yetersiz.

böyle bir hırs küpü bir adam nasıl ilk 11 başlamaz aklım almıyor. 2 gol attı ikisi de hakem yüzünden sayılmadı

Ah bay şu topu zamanında atsan 2.gol de kesindi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eninde sonunda golle tanışmış olması çok güzel oldu Seferovic için, keşke o ofsayt nedeniyle iptal edilen golü de geçerli olsaydı iyice kendini bulmuş olurdu Seferovic

Hep söyledim arkasında durdum durmaya devam edeceğim bu adam tam bizlik oyuncu. Eksiği kondisyon, takıma alıştıkça kondisyon düzeldikçe çok daha iyi olacak göreceksiniz.

Hırsı iyiydi. Gol keşke ona yazılsaymış.

Adam kendi kalesine atmasa iyi küfür yiyecekti onu da kaçırmasın artık. Almedia'mızı bulduk.

ofsayt olan gole üzüldüm. belki onun verdiği gazla gelecek haftalarda da performansı iyi bir ivme kazanabilirdi. icardi geliyor gerçi unlucky sefer

Üstün performansı ile ekibimize Icardi'yi kazandırdığı için kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz. 🙏

Geri
Üst Alt