Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle hırslı adamlar lazım bize. Tutuk başlasa da ben hala inanıyorum kendisine, çok faydalı olacak. İcardi tatil yapmaya gelmiyorsa, güzel bir rekabet olacak forvet bölgesinde.
Gol sevincine dikkat ettim simdi, her ne kadar atmamis olsa da , biraz dolmus ve bu gol umarim iyi gelir. Futbolcumuz neticede kizsakta iyi ve verimli olsun isteriz. Umarim bundan sonra daha iyi isler cikarir ama simdilik iyi sinyaller vermedi beklentilerin altinda oldugunu dusunuyorum.
Golü direkt atmasa da psikolojik olarak iyi geldi o gol. Ofsayt pozisyonundaki net vuruşundan belli. Aksi takdirde yanındaki oyuncuya pas vermeyi denerdi yine.
Valla bugun de iyi gorunduyse haftalardir rezil vaziyetteydi diyeydi. Cok iyiydi diyemem. Hirslanmis ama onu net gorduk gollerden sonra. Tek soyleyecegim su: ne yapin edin bu adamin opsiyonunu zorunlu yapacak dakikalari vermeyin, gerekirse sampiyonluk kacsin vermeyin.
Çöp muamelesi yapılan şu adam bizim değil de BJK'nın forveti olsa şuan tapılıyor olurdu muhtemelen. Fenerin bir ara Caner'li Appiah'lı sağdan soldan bindirnmenin çok olduğu bir dönemi vardı, o dönemdeki gibi bir oyun anlayışında çok yararlı olurdu. Çok gol atar mıydı bilemem ama yararlı olurdu. Ortadan veya kanat-ortadan içe hızlı girilecek pozisyonların forveti değil gibi..
3 forvetimizin de üst seviyede top oynaması çok önemli.
Oyunu açamadığımız maçlarda çok ihtiyacımız olacak. Kendine güvenini bir an önce kazanması gerekiyor.
Hala çok yetersiz.
Eninde sonunda golle tanışmış olması çok güzel oldu Seferovic için, keşke o ofsayt nedeniyle iptal edilen golü de geçerli olsaydı iyice kendini bulmuş olurdu Seferovic
Hep söyledim arkasında durdum durmaya devam edeceğim bu adam tam bizlik oyuncu. Eksiği kondisyon, takıma alıştıkça kondisyon düzeldikçe çok daha iyi olacak göreceksiniz.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.