#9 Haris Seferović

Koşmuyor, mücadele etmiyor, pres yapmıyor hiçbir şey yapmıyor... Gomis bile 90'da defansta top kapıyor bunda hiçbir şey yok olumlu bir tarafını görmek istiyorum ama hiçbir şey olumlu gelmiyor. 2'li forvetten dolayı bu performansta olabilir umarım toparlar çünkü önümüzdeki maçlarda lazım olacak.

Abartmayın, kötü değildi, biraz motivasyonla ileriki maçlarda katkı sağlayacaktır.

Icardi veya Mertens ile beraber çift forvet oynar bu adam. O da fizik kalitesini yükseltmek şartıyla. Tek forvet oynadığında Rashica hariç kendisine uygun kanat oyuncularımız yok.

Ölmüş

Dk var diye kendini sakınıyo bide pozisyonlarda uyanık

ölü bu herif konuyu kitleyelim pls.

No comment...

Gomis > ( Icardi + Sefer ) x2 an itibariyle. Bir umut diyoruz, boylesi bir rakip/defansa karsi bile dominasyon goremedik. Gomis ise bunu rahatca yapti. Gol, asist vs..

Bu adam kariyeri boyunca hep fiziğiyle oynadı zaten öyle klas golcü değildi, kendisinin oyununu beğenirdim ama yaşadığı sakatlıklar yıpratmış bu adamı o fiziği yok, seferovic rakip stoperlerle boğuşan, duvar oran, hareketli bir oyuncuydu ve yanında ki yardımcı forveti rahatlatirdi ama maalesef o fizik yok

Transferi sürecinde üç kez detaylı muayeneden geçirilmiş olmasını şüphe uyandırıcı bulmuştum, benzerini hiç hatırlamadığım bir durum. Hâlihazırda sakat olmadığı belli olduğuna göre acaba fiziksel testlerinde olumsuz birtakım veriler vardı da emin olunamadı ve şimdi de o yüzden mi iyi performans gösteremiyor?..

Daha transferi resmileştiği gün en yetkili kişilerce daha iyisinin de alınacağının söylenmesi ayrıca tuhaf gelmişti bana. 1 yıllık kiralık maliyeti 3.2 milyon ve opsiyon konmuş bir oyuncu bu adam.

Beğendiğim bir futbolcu idi, önemli herhangi bir problemi olmadıkça ciddi katkı vermesi beklenirdi ama şu ana kadarki görüntüsü hiç o eskiden bildiğimiz adam değil gibi. Mecbur kalmadıkça ilk 11 çıkarılmasın ki 2.5 milyon bonservis girmesin bari. Kendi maaşı da 2.2 milyon...Eğer ara transfere kadar bu görüntüsü devam ederse paketlensin hatta mümkünse...

Mertens 4 milyon, Seferoviç 3.2 milyon, İcardi ye toplam ne verildiği belli değil, menajer komisyonu vs...Üçünün şu ana dek toplam katkısı yarım santrforluk değil. Can sıkıcı gerçekten. Dediğim gibi, bu maliyetlere Dovbyk + Umut Bozok alıp geçerdim; elimde yıllarca faydalanabileceğim oyuncularım olurdu. Dovbyk olmazsa benzer profilde biri bulunurdu. Bu işler bir bize hep bu kadar zor nedense?..

devre arası gider.

hem onun kariyeri hem bizim kontejan için en iyisi bu olur diye düşünüyorum.

Hala kadro dışı niye bırakılmıyor. Yani OKAN sen inanıyor musun karşı karşıya kaldığında bu boş herifin golü yazabilecegine.

Geri
Üst Alt