Transferi sürecinde üç kez detaylı muayeneden geçirilmiş olmasını şüphe uyandırıcı bulmuştum, benzerini hiç hatırlamadığım bir durum. Hâlihazırda sakat olmadığı belli olduğuna göre acaba fiziksel testlerinde olumsuz birtakım veriler vardı da emin olunamadı ve şimdi de o yüzden mi iyi performans gösteremiyor?..
Daha transferi resmileştiği gün en yetkili kişilerce daha iyisinin de alınacağının söylenmesi ayrıca tuhaf gelmişti bana. 1 yıllık kiralık maliyeti 3.2 milyon ve opsiyon konmuş bir oyuncu bu adam.
Beğendiğim bir futbolcu idi, önemli herhangi bir problemi olmadıkça ciddi katkı vermesi beklenirdi ama şu ana kadarki görüntüsü hiç o eskiden bildiğimiz adam değil gibi. Mecbur kalmadıkça ilk 11 çıkarılmasın ki 2.5 milyon bonservis girmesin bari. Kendi maaşı da 2.2 milyon...Eğer ara transfere kadar bu görüntüsü devam ederse paketlensin hatta mümkünse...
Mertens 4 milyon, Seferoviç 3.2 milyon, İcardi ye toplam ne verildiği belli değil, menajer komisyonu vs...Üçünün şu ana dek toplam katkısı yarım santrforluk değil. Can sıkıcı gerçekten. Dediğim gibi, bu maliyetlere Dovbyk + Umut Bozok alıp geçerdim; elimde yıllarca faydalanabileceğim oyuncularım olurdu. Dovbyk olmazsa benzer profilde biri bulunurdu. Bu işler bir bize hep bu kadar zor nedense?..