#9 Haris Seferović

Hoca koşar basar mücadele eder diye sürmüştür onu anlarım da bu nasıl 0 pres 0 top sürme ile oynar onu anlamıyorum.Şimdiden forvet bakılmalı
Ben burda mücadele edemeyeceğini biliyorum okan bilmiyor. Girdiği an çok yanlış değişiklik dedim, gomis girse topu ilerde tutabilirdi gücüyle. Skandal bir hata

Ben burda mücadele edemeyeceğini biliyorum okan bilmiyor. Girdiği an çok yanlış değişiklik dedim, gomis girse topu ilerde tutabilirdi gücüyle. Skandal bir hata
Ona bakmıştır antremanda falan filan.Sonuçta hoca seni atmış sahaya elinden geleni yapmalı dünkü çocuk değil.Hoca 1 yanlışsa bu herif 5 yanlış yapmış oldu bitirdi bizdeki kariyerini iyi de oldu

Ona bakmıştır antremanda falan filan.Sonuçta hoca seni atmış sahaya elinden geleni yapmalı dünkü çocuk değil.Hoca 1 yanlışsa bu herif 5 yanlış yapmış oldu bitirdi bizdeki kariyerini iyi de oldu
Bu herif bitik kere bitik. Gomis 37 yaşindaki haliyle bununyanında delikanlı gibi duruyor

Bu adamı gerçekten Benficada izleyen var mıydı. Futbolcu değil gibi duruyor sahada.

Bu adamı gerçekten Benficada izleyen var mıydı. Futbolcu değil gibi duruyor sahada.
Benfica'da izlemedim ama Frankfurt'da oynarken 5 6 kere izledim, tam bir kazmaydi.
Kastamonu macindaki performansından sonra bugun kadroya alınması bile hata. PVA'da çok kotu ama kadroda Mertens, Icardi ve Gomis varken Seferovic yerine kadroda PVA olmalıydı. Yani bugun Okan Hoca'nin kurduğu 11 disinda yaptigi her is hataliydi.

(n)(n)(n)

bu mac (2-2 Alanya maci) neden oyuna alindi o da ayri bir muamma. Gomis girmeliydi. Sefer -1 etki yapti bakin notr degil, -1.

Kaleciyle karşı karşıya kaldığı zaman pas atan ve attığı pas dışarı giden adamdan bir şey olmazdı zaten

Acayip etkisiz. Kafasında futbolu bitirmiş gibi. 12 milyon euro verip aldığın DİAGNE'yi gönderip alternatif aldıkları adama bak. Bilmiyorlar kardeşim transfer falan. Ya tutarsa işte.

1 dk bile beklenmemeli, direk sutlayin gitsin....adam sanki 50 55 yaslarinda.. yuruyecek hali yok

Keşke cagne kalsaymış dedirtiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

icardi bile çıkmadan önce kaç kez top sakladı sol korner bayrağının orda top çıkardı

bu adam sonradan girmesine rağmen varlık gösteremedi ya bu herif ölmüş. gerçi okanda da suç var barış yada yunus girmeliydi. yunus sırtı dönük daha iyi oynuyor seferovicten(fiziken iyi olduğu için)

Geri
Üst Alt