9 Kasım 1988 | Galatasaray 5-0 Neuchatel Xamax

Hey gidi günler hey. Ortaokul 1.sınıftaydım, lan yaş da ortaya çıktı ya neyse. Tenrffüste kantine geldim kaç kaç diye sordum, 2-0 mı 3-0 mı ne dediler. Sınıfa döndüm çantayı kaptım ve dörtnala koşarak eve geldim, izlemek için ama ne koşuştu be.

Ben ilk okuldaydım ☺️

TV yayını yoktu, okuldan gelip radyodan dinlemeye başlamıştım. 3-0 da heyecan zirveye çıkmıştı. 4-0 olunca ağlamıştım sevinçten. 5-0 olunca da sevinçten göbek atmıştım. Levent Özçelik anlatmıştı radyodan. Hala ara ara açarım onun anlatımı ile olan videoları. Unutulmaz bir maçtı.

İhtiyarlar ortaya çıkıyor

O zamanlar ben yoktum. Belki başka bir bedende başka bir kimlikte idim

Bugünkü linç kültürünün meyvesi olan taraftarlar iyi ki o gün yokmuş. İlk maç sonrası istifa isterlerdi.

etmezdi çünkü ilk maçta da çok iyi oynamıştık maç 0-0 giderken pkk lı yavşaklar sahaya atlayıp maçı durdurmuştu konsantrasyonu bozulan takım maçın sonuna doğru saçma sapan goller yiyip 3-0 mağlup olmuştu.

Bilmem kaçıncı defa izledim şu özeti, ilk defa rıdvan'ı farkettim.
- 9:22 -
O'dur heralde ikizi falan yoksa.

33 yil once ali sami yene ilk adimimi atmistim

Tabi 3 yasindaydim hicbirsey hatirlamiyorumo baska konu

Bugünkü linç kültürünün meyvesi olan taraftarlar iyi ki o gün yokmuş. İlk maç sonrası istifa isterlerdi.
Aslinda pek oyle denemez. Sanirim bi onceki sene sampiyonluk zora girince bir grup taraftar gercek anlamda derwali linc etmeye tesislere gitmis. Olayin fotolari falanda vardi

Bu arada yanlis yazmisim. Basligi aradim ama bulamadim olacakti. 25. sayfada filan biraktim. Gozumden kacmis

Geri
Üst Alt