#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Kondisyon için soktuk.
Top gelmedi zaten.
Tek pozisyonu kendi yarattı.

Antalya maçında öttürecek.

Adam nerdeyse çizgiden kaleye vurdu gram kızmadım. Barış denen adama ben olsam ben de pas vermezdim. Kızmadım Icardiye.

Derdo31 tayfa saçma sapan editler yapıyor. Adam gayet mutlu, memnun. İlla bi sorun çıkartmak peşindeler. Bu kadar derde kedere yatkın bir millet olmak zorunda mıyız ya..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ek olarak tweetin altımda yok küser gider diye korkuyorum vs yorumları dolu. Çok iyi topçu ben de kısa sürede hayranı oldum fakat iki pas atmadılar diye küsüp gidecekse de messi olsa defolsun derim. Halı saha mı burası yahu? Hiçbir isim camiadan büyük değil.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

barısın pas yetenegi kıt,ona göre beklentisi olmalı barıstan.yunus ve keremle diyalog kurmalı bol bol,onların gelişimi için lazım

Kendisinin fazlasıyla mutlu olduğunu düşünüyorum bence ilgiden fazlasıyla memnun kültürel olarak da Güney Amerikalılar ülkemizi seviyor. Güzel bir Türk hanımefendisiyle tanıştırıp evlendirirsek 5 senede alınmadık kupa bırakmaz. :asd:

taraftarın oyuncu kayırma işlerine girmesi çok riskli
durduk yere diğer oyuncuları pas atmıyorlar diyerek ateşe atıyorlar
sanki çok inceci oyuncularımız var da bilerek yapmıyorlar gibi yorumlar yapılıyor.
oyuncularımızın yapabilecekleri belli, becerileri belli. yapamadıkları da belli. bencillik falan yok. oynuyorlar işte.

rijkaard zamanında bu geyikler yapılıyordu. yeniden hortlamasın. feci zamanlardı.

pas alamadığı hususu gerçek maalesef koşuları da pasları da fazlasıyla ziyan oluyor
mümkün oldugunca kerem,mertens ve rashica ile oynamalı o yüzden.yedekler ziyan ediyor.yedek cıkacaksak da baran aksaka ve mata sahada olmalı mutlaka.berkan ve midsö defans arkasına pas atamaz ama baran ve mata atar

Geri
Üst Alt