- 31 Aralık 2015
- 14.546
- 9.478
- 1.588
Böyle devam ederlerse 2-3 maç sonra icardi tekme tokat birine dalabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilerek bencillik yaptı ki zaten adam tekte bırakıyor benzer pozisyonda barış gotunu döndü topu saklıyor.Aslanim bakti baris alper pas mas vermiyor gitti kaleye vurdu
Derdo31 tayfa saçma sapan editler yapıyor. Adam gayet mutlu, memnun. İlla bi sorun çıkartmak peşindeler. Bu kadar derde kedere yatkın bir millet olmak zorunda mıyız ya..
Bu adam benciller yüzünden giderse taraftar o isimleri yer...
üstüne yapısmıs bizim topcuların barısın becerisi yok atamıyorDerdo31 tayfa saçma sapan editler yapıyor. Adam gayet mutlu, memnun. İlla bi sorun çıkartmak peşindeler. Bu kadar derde kedere yatkın bir millet olmak zorunda mıyız ya..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
böyle mallık görmedim harbiden yaw herifler mabadlarından sorun uyduruyorDerdo31 tayfa saçma sapan editler yapıyor. Adam gayet mutlu, memnun. İlla bi sorun çıkartmak peşindeler. Bu kadar derde kedere yatkın bir millet olmak zorunda mıyız ya..
Ek olarak tweetin altımda yok küser gider diye korkuyorum vs yorumları dolu. Çok iyi topçu ben de kısa sürede hayranı oldum fakat iki pas atmadılar diye küsüp gidecekse de messi olsa defolsun derim. Halı saha mı burası yahu? Hiçbir isim camiadan büyük değil.Derdo31 tayfa saçma sapan editler yapıyor. Adam gayet mutlu, memnun. İlla bi sorun çıkartmak peşindeler. Bu kadar derde kedere yatkın bir millet olmak zorunda mıyız ya..
Evet doğru ama yapacak bir şey yok eldeki malzeme bu. Ben de isterdim bugün barış ve aanholt doğru zamanda pas atsın 4-1 ile ezerek geçelim ama yapacak bir şey yoküstüne yapısmıs bizim topcuların barısın becerisi yok atamıyor
ama kereme yunusa sövülüyor suan sosyal medyada icardiye pas mevzusundan
anholt gecen sezonki paslarını cıkaramıyoEvet doğru ama yapacak bir şey yok eldeki malzeme bu. Ben de isterdim bugün barış ve aanholt doğru zamanda pas atsın 4-1 ile ezerek geçelim ama yapacak bir şey yok
mümkün oldugunca kerem,mertens ve rashica ile oynamalı o yüzden.yedekler ziyan ediyor.yedek cıkacaksak da baran aksaka ve mata sahada olmalı mutlaka.berkan ve midsö defans arkasına pas atamaz ama baran ve mata atarpas alamadığı hususu gerçek maalesef koşuları da pasları da fazlasıyla ziyan oluyor