#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Bütün fblileri temizleyeceksin futboldan. Alayi gerizekali konustugu laflara bak kolun

Güvenç Kurtar:

"Gomis ve Diagne'ye 40 milyon Euro bonservis bedeli veren Galatasaray, bir zahmet Icardi'ye 12-15 milyon Euro versin."

:ayyas:

Icardi'de tıpkı Gomis gibi 36 37 yaşlarında dahi olsa bu ligde çatır çatır oynayabilecek bi profil bence, tabi keyfi isterse üstadımın. Umarım bağlarız sezon sonu

1674814529494.webp

o kdr soğuk değil kardeş

bizde kalmanı ve 9 numara olan emanetini seferovic kazmasından almanı çok diliyorum aslan parçasıııı

Yaş problemi mi?

Alkollü mü çıkıyorsun artık programlara lan, herif daha 29 yaşında

Yaş problemi mi?

Alkollü mü çıkıyorsun artık programlara lan, herif daha 29 yaşında

Icardi için demiyordu burada aslında, takımın genel yaş ortalaması üzerine konuşuyordu ama takımımız da yaş ortalaması yüksek bir takım değil gerçi. Her türlü saçmalamayı başarıyor bu adam

İlk 11'in yaş ortalaması gayet iyi. Kaleciyi saymaya gerek yok. Yaşı büyük oyuncularımız da gayet verimli. Gomis olsun, Mata olsun 2 dakikada fişi çekiyorlar. Acısından ne konuştuğunu bilmiyor bu fenerliler.

mehmet demirkol türkiyede en sevdiğim yorumcuların başında geliyor. her programını da izliyorum hatta bu programı bu sabah izledim. alakası yok icardi ile ilgili söylemiyor bunu.genel olarak takımdan bahsediyor. takımın yaşı konusunda problem oldugunu düşünmüyorum fakat o cümlesini kırpıp servis yapmaya gerek yok

Geri
Üst Alt