#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Hata yapabilen bir futbolcu olduğunu görmek iyi oldu, diğer türlü olması gerekenden fazla bir güven vardı.

Pozisyona sokulamayıp haklı olarak sinirlenmesindense böyle kendi hatasıyla kaçırıyor olması da takıma avantaj.

Icardinin gunu degil ama yinede 1 gol 1 bekliyorum kendisinden. Umarim Okan hoca onu 90 dakika oyunda tutar.

İyi vurdu ama klasik anadolu kalecilerinin bizim maçlarda panter kesilmesini gördük yine.

Penaltının kaçması kötü oldu ama telafi eder

Kacirdigi penaltı olur o problem degil de Mertens’in golunden once Kerem’in attigi ara pasinda kaleciyi gecip bos kaleye atabilirdi.Daha fazla topla bulusturmamiz lazim.Surekli savunma arkasina kosular yapiyo 1 kere Kerem atabildi onun disinda debeleniyo adam surekli baya da isyan etti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olur arada Aslan. İstediği vuruşu yapamayınca kaleci için kolay bir yere gitti top. Ancak düşme oyundan, demotive olacak birşey yok. Devam aslan.

Ikinci yari golunu atacak insallah.

Benim düşüncem bahsi geçen rakamlar gaza gelip verilmemeli. kendisine net 4 milyon euro bonservisine de 7-8 milyon euro civarı okeyler ise alınmalı yoksa gerek yok. 30 yaşına gelmiş zaten başka oyuncu buluruz

Benim düşüncem bahsi geçen rakamlar gaza gelip verilmemeli. kendisine net 4 milyon euro bonservisine de 7-8 milyon euro civarı okeyler ise alınmalı yoksa gerek yok. 30 yaşına gelmiş zaten başka oyuncu buluruz
He buluruz cok kolay ya bu kalitede oyuncu bulmak. Oyle bir soyluyorsun ki sanki bizde hep Lewandowskiler, Icardiler Lukakular gelip gidiyor. ;D

senin vizyonun ne yazıkki gsyi tutmaya yetmiyor

senin vizyonun ne yazıkki gsyi tutmaya yetmiyor
Vizyon para saçmaksa yetmez renkdo haklısın.30 yaşında adama yıllık 6.5 milyon euro sözleşme yapılacaksa canavar gibi önde pres yapması lazım. maçta kaybolmaması lazım ki biz bu sene sadece ligde oynuyoruz ona rağmen bazı maçlarda icardi maç içinde kayboluyor. Seneye avrupa maçları ile birlikte üç kulvarda yarışacağımızı unutmayalım daha da yorucu olacak. Şimdi herkesin hoşuna gidiyor icardi tatilden geliyor golünü atıyor diyorlar ancak seneye yaşanabilecek kötü sonuçlarda önce icardiye söverler

Geri
Üst Alt