#9 Mauro Icardi | ARŞİV

takımın uyarması lazım yabancı futbolcuları arada bir yere gidiyorsanız gidin de sosyal medyadan bunları paylaşmamaya çalışın diye.

Bu yaşananlar yabancı oyuncuları da etkiler. Kalmak istemeyenler olursa şaşırmam.

Ben de bir çok yabancı oyuncunun ülkeden ayrılmak isteyeceğini düşünüyorum.

bizim takımda o tarz karaktere sahip olan bi oyuncu yok gibi zannetmiyorum diğer takımları bilemem tabi

Sözde Gomez ve Sosa falan sanirim gitmisti.

Ama Istanbul icin biri deprem yüzünden gitmek isteyecegini sanmiyorum. Yikilan binalarin hali belli. Bizimkiler betonarme apartmanda oturmuyorlardir herhalde.

Anadolu icin olabilir tabii.
Yabancıların gündemi bizim gibi takip ettiğini falan sanıyorlar herhalde, adam evindeki tvyi açınca senin gördüğünü görmüyor...

Yabancıların gündemi bizim gibi takip ettiğini falan sanıyorlar herhalde, adam evindeki tvyi açınca senin gördüğünü görmüyor...
Zaten aslinda mantikli olan da bu aslinda. Ben mesela buradan oturup agliyorum ama bunun hic kimse bir faydasi yok.

Hem sonucta yabanci olunca ister istemez dil farki oluyor.

Ama mesela Nando´yu düsünüyorum, adam yabanci ülke de neler yasadi. Salgin gördü, darbe gördü, ic savas görecekti ramak kaldi, bombalar yüzünden mac iptal gördü, asirin depremini gördü. Aslinda kitap falan yazmasi lazim.

Birbirinin kopyası iki tane gol attı biri Olivera biri de abdul Kerim’in açtığı uzak kavisli ortalar yani sıfıra inmeden altı pasın önüne ön direğe açılan ortaları çok iyi değerlendiriyor bu konuda bence hem büyük oyuncularına hem de atak oyuncularına çalışma yaptırmak lazım.

Uğur Çiftçi gelseydi bu ortaları çok iyi yapıyordu ama nasip olmadı demekki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt