- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Teşekkür ederim Serkan. Kurtuldum.Nasilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim Serkan. Kurtuldum.Nasilsin
O tag bile güzel geliyor artık. Allah başka dert vermesinTeşekkür ederim Serkan. Kurtuldum.
Çok teşekkür ederim Barış. Sağolasın.O tag bile güzel geliyor artık. Allah başka dert vermesin
Aklı ile düşünemiyor bazen insanBu kadar iyi niyetli bı insan nasıl olmuşda bu kadına kanmış aklım hala almiyor
15 temmuzdan sonra giden oldu muBu yaşananlar yabancı oyuncuları da etkiler. Kalmak istemeyenler olursa şaşırmam.
Sözde Gomez ve Sosa falan sanirim gitmisti.15 temmuzdan sonra giden oldu mu
Yabancıların gündemi bizim gibi takip ettiğini falan sanıyorlar herhalde, adam evindeki tvyi açınca senin gördüğünü görmüyor...Sözde Gomez ve Sosa falan sanirim gitmisti.
Ama Istanbul icin biri deprem yüzünden gitmek isteyecegini sanmiyorum. Yikilan binalarin hali belli. Bizimkiler betonarme apartmanda oturmuyorlardir herhalde.
Anadolu icin olabilir tabii.
Zaten aslinda mantikli olan da bu aslinda. Ben mesela buradan oturup agliyorum ama bunun hic kimse bir faydasi yok.Yabancıların gündemi bizim gibi takip ettiğini falan sanıyorlar herhalde, adam evindeki tvyi açınca senin gördüğünü görmüyor...
çok doğru99 depreminden sonra takım dağılsaydı UEFA ve Süper kupayı alamazdık.