Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.298
Watch this story by 𝕄𝔸𝕌ℝ𝕆 𝕀ℂ𝔸ℝ𝔻𝕀 on Instagram before it disappears.
www.instagram.com
Adam gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.instagram.com
bu ne yav zirt pirt milano , git bursaya bi iskender ye konyaya git etliekmek ye antepe git kebab ye ne o milano milanoWatch this story by 𝕄𝔸𝕌ℝ𝕆 𝕀ℂ𝔸ℝ𝔻𝕀 on Instagram before it disappears.
www.instagram.com
Adam gidiyor.

Panenka şahaneydi. Bu sevinci İnter ve PSG günlerinde izlerken bir gün belki 35inde gelirse izlermiyiz derken 29unda geldi ve bize bu tam olgun yaşında gösterdi daha da çok gösterecek. Şampiyon yapacak. Çok büyüksün Mauro Icardi eminim ki bundan çok daha üst seviyeye çıkacaksın seni tüm dünya tanıyor..Ekli dosyayı görüntüle 179279
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Icardi okay ama Mertens hiç kendi yerinde oynamadı şimdiye kadar. Adam ne kanat ne forvet arkası 9,5; ne de ofansif orta saha 10. Adam 9 numara. Sebebi bu. Mata ligde de böyle oynamaya devam ederse işin rengi değişir ve Mertens'i kendi yerinde görmeye başlayabiliriz sonunda. Ya Icardi ya Mertens oynar. Mertens şov yapar yalnız arkasında diri bir Mata olursa.Tum dunyanin tanidigi konusunda ben pek emin degilim, biraz bir cit bir parca bir boy abartiyoruz bence.
Mac basliginda da yazdim, hala istenileni yapamiyor. Zaman verilmeli, kesinlikle. Ancak Mata'nin biraktigi tadi kendi bolgesi geregince henuz yapamadi. Bence kismen Mertens'de boyle. Bekliyoruz bakalim, birkac hafta daha.
Icardi okay ama Mertens hiç kendi yerinde oynamadı şimdiye kadar. Adam ne kanat ne forvet arkası 9,5; ne de ofansif orta saha 10. Adam 9 numara. Sebebi bu. Mata ligde de böyle oynamaya devam ederse işin rengi değişir ve Mertens'i kendi yerinde görmeye başlayabiliriz sonunda. Ya Icardi ya Mertens oynar. Mertens şov yapar yalnız arkasında diri bir Mata olursa.

Bırak bırak gömsünler hocam Gsc gömdükçe yükselecek IcardiÇabuk gömüyorsunuz
Gomis evet bitirici ama matanın attığı paslara koşacak hızı yok artık
İcardi komple forvet ilk 11 başlamalı
Dün ben bu icardiyle işimiz zor oynamaya gelmemiş dedim. hala yaptığı baskıyı beğeniyorum, hırslı gözüküyor, oyun içine girmeye çalışıyor diyenler vardı. Gözünü seveyim ya icardi İstanbulspor stoperlerine bile üstünlük sağlayamayacaksa daha ne yapacakBu eleştiri olayı da yeni icat oldu. Kendi sevmediklerine her lafı eden tipler sevdiklerine laf edilince alıntılamadan laf çarpmaya çalışıyor, o lafın altında ezilmeyin dikkat edin de.
Icardi geldiyse ilk 11 o oynayacak bunun aksini söyleyen yok ama 2ye 1de İstanbulspor'un çöp defanslarına bile üstünlük kuramaması atakları yemesini başkası yapınca böyle savunamıyorsunuz o adamı.
Biri de gitmiş Barış Alper asistini yedi yazmış, o Mata'nın kaç asistini yedi peki dün?
Herif hazırlık maçı sonrası izninde bile Milano'ya kaçıyor eksikliklerini gidereceğine, sonra laf edince kem küm. Kimse de sizin gibi çöp zart zurt deyip eleştirmiyor hani anlayamıyorsanız onu da söyleyeyim.