#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Panenka şahaneydi. Bu sevinci İnter ve PSG günlerinde izlerken bir gün belki 35inde gelirse izlermiyiz derken 29unda geldi ve bize bu tam olgun yaşında gösterdi daha da çok gösterecek. Şampiyon yapacak. Çok büyüksün Mauro Icardi eminim ki bundan çok daha üst seviyeye çıkacaksın seni tüm dünya tanıyor..
InCollage_20220924_205440796.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Panenka şahaneydi. Bu sevinci İnter ve PSG günlerinde izlerken bir gün belki 35inde gelirse izlermiyiz derken 29unda geldi ve bize bu tam olgun yaşında gösterdi daha da çok gösterecek. Şampiyon yapacak. Çok büyüksün Mauro Icardi eminim ki bundan çok daha üst seviyeye çıkacaksın seni tüm dünya tanıyor.. Ekli dosyayı görüntüle 179279

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tum dunyanin tanidigi konusunda ben pek emin degilim, biraz bir cit bir parca bir boy abartiyoruz bence.

Mac basliginda da yazdim, hala istenileni yapamiyor. Zaman verilmeli, kesinlikle. Ancak Mata'nin biraktigi tadi kendi bolgesi geregince henuz yapamadi. Bence kismen Mertens'de boyle. Bekliyoruz bakalim, birkac hafta daha.

Tum dunyanin tanidigi konusunda ben pek emin degilim, biraz bir cit bir parca bir boy abartiyoruz bence.

Mac basliginda da yazdim, hala istenileni yapamiyor. Zaman verilmeli, kesinlikle. Ancak Mata'nin biraktigi tadi kendi bolgesi geregince henuz yapamadi. Bence kismen Mertens'de boyle. Bekliyoruz bakalim, birkac hafta daha.
Icardi okay ama Mertens hiç kendi yerinde oynamadı şimdiye kadar. Adam ne kanat ne forvet arkası 9,5; ne de ofansif orta saha 10. Adam 9 numara. Sebebi bu. Mata ligde de böyle oynamaya devam ederse işin rengi değişir ve Mertens'i kendi yerinde görmeye başlayabiliriz sonunda. Ya Icardi ya Mertens oynar. Mertens şov yapar yalnız arkasında diri bir Mata olursa.

Icardi okay ama Mertens hiç kendi yerinde oynamadı şimdiye kadar. Adam ne kanat ne forvet arkası 9,5; ne de ofansif orta saha 10. Adam 9 numara. Sebebi bu. Mata ligde de böyle oynamaya devam ederse işin rengi değişir ve Mertens'i kendi yerinde görmeye başlayabiliriz sonunda. Ya Icardi ya Mertens oynar. Mertens şov yapar yalnız arkasında diri bir Mata olursa.

O yuzden kismen dedim renkdasim.

oyunun içinde olması,asistlik pasları,mata ile paslaşması ve uyumu güzeldi

Kero yine hakli cikacak bu adam konusunda

Mertensin sahiplendigi gibi ceyregine sahiplenmiyor

Surekli kacma firsati buldumu kaciyor.

Acikcasi, ben Okan Burukun bu herife istemedigine ve bu transfer biraz cilek transferi olduguna dusunuyorum.

Daha çok erken sövmek için Sefer'den beklentisi olanlar toplam 90 dakikayı bile daha tamamlamamış İcardi'ye laf atıyorlar :red:

Bu sayfalar kıymetli yerimizi alalım. Yeri geldiğinde bu sayfalara dönüp bakarız.

Mertens'i gol yapar asist yapar diye aldık adam kante gibi oynamaya başladı nerdeyse.
Ceza sahası golcüsü, fırsat buldummu kaçırmaz diyerek icardi aldık adam takım arkadaşlarını oynatan ama pozisyonları değerlendiremeyen bir oyuncu oldu bu oyunu Seferovic'den bekliyorduk

Icardi hazır değil ama olacak öyle bir olacak ki hemde kuşlara sabırlar dilerim.

Bir cok pozisyonda yavas kaliyor aradigimiz adam bu degildi gelmeden de soylemistik

Bunu aliyorsan seferi niye aldin ya da seferi aldin bunu niye aliyorsun

Bu konuda net yanlis yaptilar umut bozoku alip gececeklerdi ki umut bunla hemen hemen ayni katkiyi verirdi yerli sorunumuz da hafiflerdi ayrica

Bosu bosuna psg nin kapisinda yattilar

Bu eleştiri olayı da yeni icat oldu. Kendi sevmediklerine her lafı edenler sevdiklerine laf edilince alıntılamadan laf çarpmaya çalışıyor, o lafın altında ezilmeyin dikkat edin de.

Icardi geldiyse ilk 11 o oynayacak bunun aksini söyleyen yok ama 2ye 1de İstanbulspor'un çöp defanslarına bile üstünlük kuramaması atakları yemesini başkası yapınca böyle savunamıyorsunuz o adamı. Bu adamı aldıysak ve dünkü gibi 10 pozisyona giriyorsa 3ünü atacak zaten takımın sıkıntısı gol atmak geçen seneden beri.

Biri de gitmiş Barış Alper asistini yedi yazmış, o Mata'nın kaç asistini yedi peki dün?

Herif hazırlık maçı sonrası izninde bile Milano'ya kaçıyor eksikliklerini gidereceğine, sonra laf edince kem küm. Kimse de sizin gibi çöp zart zurt deyip eleştirmiyor hani anlayamıyorsanız onu da söyleyeyim.

Bu eleştiri olayı da yeni icat oldu. Kendi sevmediklerine her lafı eden tipler sevdiklerine laf edilince alıntılamadan laf çarpmaya çalışıyor, o lafın altında ezilmeyin dikkat edin de.

Icardi geldiyse ilk 11 o oynayacak bunun aksini söyleyen yok ama 2ye 1de İstanbulspor'un çöp defanslarına bile üstünlük kuramaması atakları yemesini başkası yapınca böyle savunamıyorsunuz o adamı.

Biri de gitmiş Barış Alper asistini yedi yazmış, o Mata'nın kaç asistini yedi peki dün?

Herif hazırlık maçı sonrası izninde bile Milano'ya kaçıyor eksikliklerini gidereceğine, sonra laf edince kem küm. Kimse de sizin gibi çöp zart zurt deyip eleştirmiyor hani anlayamıyorsanız onu da söyleyeyim.
Dün ben bu icardiyle işimiz zor oynamaya gelmemiş dedim. hala yaptığı baskıyı beğeniyorum, hırslı gözüküyor, oyun içine girmeye çalışıyor diyenler vardı. Gözünü seveyim ya icardi İstanbulspor stoperlerine bile üstünlük sağlayamayacaksa daha ne yapacak

Geri
Üst Alt