#9 Mauro Icardi | ARŞİV

En son nelson hateinden sonra bu aciklaman bünyeye iyi geliyor. Icardi zaten muazzam oynuyor da ( son 2 lig maci haric), simdi daha da cosar
nelsson ilk geldiği zamanlar beğenmiyordum. şu anda ilk geldiği döneme göre ikiye katladı performansını ama icardi mevzusu farklı maaşı çok yüksek.Bir de adamın kafa başka çalışıyor para bağlancak bir oyuncu değil bence yarın karısı ile mevzu olur maç günü kaçar gider bir yerlere ondan sonra ayıkla pirincin taşını

nelsson ilk geldiği zamanlar beğenmiyordum. şu anda ilk geldiği döneme göre ikiye katladı performansını ama icardi mevzusu farklı maaşı çok yüksek.Bir de adamın kafa başka çalışıyor para bağlancak bir oyuncu değil bence yarın karısı ile mevzu olur maç günü kaçar gider bir yerlere ondan sonra ayıkla pirincin taşını
Maasi max 4-5 olurda almamak sacma olur

Maasi max 4-5 olurda almamak sacma olur
Hacı şu an 8m euro alıyor icardi en iyi ihtimalle 5 milyon euroya aldık diyelim yıllık maliyeti 100 milyon lira 30 yaşında olduğuna göre en kötü 3 yıllık sözleşme ister kemiksiz 300 milyon lira para bu maliyetlere girilecekse garanti bir oyuncuya yönelmek gerektiğini söylemek istiyorum yoksa kalitesine birşey diyemem ama disiplin sorunu olduğu bariz.

Bu takımın kanatları ortasahaları icardiye boş alan sağlayamıyor(2 defans tutuyor) bu yüzden icardi 1 maçta 2 gol çok zor atması penaltı hariç bu yüzden ya kanatlar değişmeli yada icardi alınmamalı.Dediğime gelicez seneye alırsak icardiyi.

Hacı şu an 8m euro alıyor icardi en iyi ihtimalle 5 milyon euroya aldık diyelim yıllık maliyeti 100 milyon lira 30 yaşında olduğuna göre en kötü 3 yıllık sözleşme ister kemiksiz 300 milyon lira para bu maliyetlere girilecekse garanti bir oyuncuya yönelmek gerektiğini söylemek istiyorum yoksa kalitesine birşey diyemem ama disiplin sorunu olduğu bariz.

Kimse icardinin kalitesine laf etmiyor, bende birebir böyle düşünüyorum, İcardiden garanti almak lazım, senelik 5 milyon verdiğim adam düzenli performans vermeli, bu kiralık olayı gibi değil, burada kulüp risk alamaz.

Diyelim aldık, o zaman kadroyu bu adama göre kurmak lazım, iki kanat beki de icardiye uygun değil, mutlaka bir kenarın ortaci olması lazim

Kafasını futbola vermiş İcardiden daha iyi bir forvet alabilme ihtimalimiz yok.7-8m euro bonservis 3-4 civarı bi yıllığa makul bir iş olur

Söyle sorayim:
Diagneye 13 mio +2.5
Falcao yillik 5
Babel yillik 3

Kimse Icardinin oynadigi oyunun ceyregini yapamadilar.
Takimi böyle sevip cidden efor sarf eden birisi icin 4-5 e cikilir.

Ne dembele nede baska birisi böyle oynayacagin garantisini veremez. Tutan birisini almak lazim

Mesela dembele de 4-5+ imza parasi isteyecek. Tutmazsa hem maliyet hem Icardiden olmus olurut

Sirf 2 mac iyi oynamadi diye böyle söylenmesi gereksiz bana göre

Şöyle sevilmedik ...
6ncmyb9.gif

Söyle sorayim:
Diagneye 13 mio +2.5
Falcao yillik 5
Babel yillik 3

Kimse Icardinin oynadigi oyunun ceyregini yapamadilar.
Takimi böyle sevip cidden efor sarf eden birisi icin 4-5 e cikilir.

Ne dembele nede baska birisi böyle oynayacagin garantisini veremez. Tutan birisini almak lazim

Mesela dembele de 4-5+ imza parasi isteyecek. Tutmazsa hem maliyet hem Icardiden olmus olurut

Sirf 2 mac iyi oynamadi diye böyle söylenmesi gereksiz bana göre
Reis diagne falcao babel vs. bunların döneminde ekonomi şimdiki hale göre bir tık daha iyiydi şu anda rezil durumdayız öyle önümüze gelene 4-5 milyon euro gömecek bir lüksümüz artık yok.

Reis diagne falcao babel vs. bunların döneminde ekonomi şimdiki hale göre bir tık daha iyiydi şu anda rezil durumdayız öyle önümüze gelene 4-5 milyon euro gömecek bir lüksümüz artık yok.
Valla bilmiyorum ans Icardi mecbur alinmali bence agir sakatlanmazsa. Bu konuda finansal duruma bakmam. Ki avrupada cl ardindan 3. olsak cok daha fazlasini kazaniriz

sağlam ceza kesmeler bari. zaten son zamanlarda hayaletsin be kral

Geri
Üst Alt