Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.502
- 76.566
- 4.218
150k girdi
Icardi'ye girdi mi bilmem ama ateşlenmiş hırslı bir Icardi'yi kazanmamıza vesile oldular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
150k girdi
Yani o bunlarin üzerine atlayacak. Basaksejir macinda muazzam oynadi yenidenIcardi'ye girdi mi bilmem ama ateşlenmiş hırslı bir Icardi'yi kazanmamıza vesile oldular.
150k girdi
Bosman kuralları gereği yıllık maaşından fazla olamıyo İcardinin bonservisi 7-8 civarına biter.Kendi de 4 civarı bi paraya ok derse tertemiz olur
Oldu5m PSG'ye, 3.5m net + 1.5m bonus da Icardi'ye verelim bitsin bu iş.
hayırOnu zamanında kim dedi bilmiyorum ama yalan olduğunu / bonservis bedeline bir limit getirmediğini biliyorum.
Lewandowski'ye 1 sene kontrati kalmasına rağmen 50 milyon euro bonservis ödendi.
Mane'ye 1 sene kontratı kalmasına rağmen 32 Milyon euro ödendi
İkiside 30+ yaşlarında transfer oldular bu sezon başında.
Icardi ne yaptı da canı istemediği zaman oynamıyor algısı üzerine yapıştı anlamadım. Adam her deplasmanda her idmanda var. Performansı da yüksek. 2 maç fizikken sallandı diye adamı Cassio Lincoln yaptınız. Oyuncuya hedef verdiğin sürece performans verir.İcardi fiziksel anlamda çok güçsüz. Zaniolo da keza aynı şekilde.
İcardi'nin ayrıca wanda gibi bir sorunu var ki bu çok büyük problem, kendini maalesef futbola veremiyor bu ilişkinin git gelleri nedeniyle. Düzelmesi de imkansız görünüyor.
Bence başka bir alternatifimiz varsa değerlendirmeliyiz.
Mesela Lukaku yeniden hayata döndürülebilir, örnekler çoğaltılabilir ama isim zikretmek zarar verebilir bize. İlk tercih İcardi olursa bence pişmanlık yaşarız.
Belli ki kendini futbola tam olarak veremeyecek ne yazık ki..
Lukakunun karakteri cok cok daha beter. Icardi kendisini burayla baglastirdi. Lukakunun chelsea dönemini ya da su anki obez haliniİcardi fiziksel anlamda çok güçsüz. Zaniolo da keza aynı şekilde.
İcardi'nin ayrıca wanda gibi bir sorunu var ki bu çok büyük problem, kendini maalesef futbola veremiyor bu ilişkinin git gelleri nedeniyle. Düzelmesi de imkansız görünüyor.
Bence başka bir alternatifimiz varsa değerlendirmeliyiz.
Mesela Lukaku yeniden hayata döndürülebilir, örnekler çoğaltılabilir ama isim zikretmek zarar verebilir bize. İlk tercih İcardi olursa bence pişmanlık yaşarız.
Belli ki kendini futbola tam olarak veremeyecek ne yazık ki..
Iyi ki 2 mac iyi oynamadi. Hemen fb medyasina kanan GSlilar var iste. En son Basak macinda yine hayvan gibi oynadiIcardi ne yaptı da canı istemediği zaman oynamıyor algısı üzerine yapıştı anlamadım. Adam her deplasmanda her idmanda var. Performansı da yüksek. 2 maç fizikken sallandı diye adamı Cassio Lincoln yaptınız. Oyuncuya hedef verdiğin sürece performans verir.