#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Icardi'ye verilecek 3 aşağı 5 yukarı 10 m euro olsa bile ideal ama maaş konusunda umarım çok ısrarcı çıkmaz mutluysa orta yolu bulalım.

Bosman kuralları gereği yıllık maaşından fazla olamıyo İcardinin bonservisi 7-8 civarına biter.Kendi de 4 civarı bi paraya ok derse tertemiz olur

Ya ver bedavaya işte bizden gelecek paraya ihtiyacın mı var.

1 senelik sözleşmesi kaldığından dolayı 10 M biraz fazla bu bonservisi 7-8 M seviyelerine indirirsek gayet ideal olur. Bence Icardi için 4 M civarında bir yıllık ücret ideal olur 3 yıllık da anlaşma tamamdır işte. Icardi ile Galatasaray arasında uyum yakalandı durum böyleyken devam edilmesi lazım.

Bosman kuralları gereği yıllık maaşından fazla olamıyo İcardinin bonservisi 7-8 civarına biter.Kendi de 4 civarı bi paraya ok derse tertemiz olur

Onu zamanında kim dedi bilmiyorum ama yalan olduğunu / bonservis bedeline bir limit getirmediğini biliyorum.

Lewandowski'ye 1 sene kontrati kalmasına rağmen 50 milyon euro bonservis ödendi.

Mane'ye 1 sene kontratı kalmasına rağmen 32 Milyon euro ödendi

İkiside 30+ yaşlarında transfer oldular bu sezon başında.

Onu zamanında kim dedi bilmiyorum ama yalan olduğunu / bonservis bedeline bir limit getirmediğini biliyorum.

Lewandowski'ye 1 sene kontrati kalmasına rağmen 50 milyon euro bonservis ödendi.

Mane'ye 1 sene kontratı kalmasına rağmen 32 Milyon euro ödendi

İkiside 30+ yaşlarında transfer oldular bu sezon başında.
hayır

Okan Buruk: Biz Icardinin kalmasini istiyoruz, Icardi‘de kalmak istiyor

LETs go

IMG_0497.webp

İcardi fiziksel anlamda çok güçsüz. Zaniolo da keza aynı şekilde.
İcardi'nin ayrıca wanda gibi bir sorunu var ki bu çok büyük problem, kendini maalesef futbola veremiyor bu ilişkinin git gelleri nedeniyle. Düzelmesi de imkansız görünüyor.
Bence başka bir alternatifimiz varsa değerlendirmeliyiz.
Mesela Lukaku yeniden hayata döndürülebilir, örnekler çoğaltılabilir ama isim zikretmek zarar verebilir bize. İlk tercih İcardi olursa bence pişmanlık yaşarız.
Belli ki kendini futbola tam olarak veremeyecek ne yazık ki..

İcardi'nin ayrıca wanda gibi bir sorunu var ki bu çok büyük problem, kendini maalesef futbola veremiyor bu ilişkinin git gelleri nedeniyle. Düzelmesi de imkansız görünüyor.
Mesela Lukaku yeniden hayata döndürülebilir, örnekler çoğaltılabilir ama isim zikretmek zarar verebilir bize. İlk tercih İcardi olursa bence pişmanlık yaşarız.
Icardi ne yaptı da canı istemediği zaman oynamıyor algısı üzerine yapıştı anlamadım. Adam her deplasmanda her idmanda var. Performansı da yüksek. 2 maç fizikken sallandı diye adamı Cassio Lincoln yaptınız. Oyuncuya hedef verdiğin sürece performans verir.

Lukakunun karakteri cok cok daha beter. Icardi kendisini burayla baglastirdi. Lukakunun chelsea dönemini ya da su anki obez halini

Icardi ne yaptı da canı istemediği zaman oynamıyor algısı üzerine yapıştı anlamadım. Adam her deplasmanda her idmanda var. Performansı da yüksek. 2 maç fizikken sallandı diye adamı Cassio Lincoln yaptınız. Oyuncuya hedef verdiğin sürece performans verir.
Iyi ki 2 mac iyi oynamadi. Hemen fb medyasina kanan GSlilar var iste. En son Basak macinda yine hayvan gibi oynadi

Geri
Üst Alt