Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.531
- 20.849
- 2.233
Neyse, zaten oynamasini beklemiyordum. Yusuf'a daha cok uzuldum ama beni endiselendiren Sefer'in kusmesi. Icardi toparlanmazsa sadece Gomis'e kalacagiz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim eleştirim kendisine iyi bakmaması ve profesyonel davranmamasına.Aslinda ayni seyi soyluyoruz; transferin son gununde geldi bize ve akabinde 2 resmi macimiz oldu zaten.
Kasimpasa macinda kadroya alinmadi henuz fit degil diye, sonra ki Konya macinda son yarim saat oyuna alindi. Yani demem o ki yangin cikaracak veya tellaslanacak genel bir durum yok aslinda. Herifi daha once transfer etselermis belki ilk 5-6 macta da forma giymis olurdu, son gun gelince boyle olmasi anormal degil bence.
Ozetle suan pozitif veya negatif bir yorumda bulunmak icin cok erken demek istiyorum.
Kesin wanda sakatladı.Öyle bir karısı var ki bu adamın ayakta durması bile bir mucize.
Acayip birşey
750 k euro değil mineyse ya dünya yıldızı golcümüz var beyler, bazılarının inandığına göre maliyeti de zaten 750k euroymuş o yüzden pek zararı olmaz
Gardıropa çıkıp üzerine atladıysa sakatlamış olabilir.Kesin wanda sakatladı.
neyse ya dünya yıldızı golcümüz var beyler, bazılarının inandığına göre maliyeti de zaten 750k euroymuş o yüzden pek zararı olmaz